Professor Grutjes zoekt de uitknop
Boek

Professor Grutjes zoekt de uitknop hoe ik een vet lauwe vlogger werd, maar niet meer kon slapen (2023)/ Debbie van Osch-Voorhaar & Chantalle Weemaes, met illustraties van Vera Bertens

De vlogger professor Grutjes, online bekend als Gave Gast Gert, vertelt wat hij allemaal doet voor de aandacht van zijn volgers, die hem soms te veel wordt. Wist jij dat sociale media hormonen in het lichaam activeren? En weet jij je uitknop te vinden? Met kleurenillustraties. Vanaf ca. 9 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Een leerzaam jeugdverhaal over vloggen uit de serie over Professor Grutjes. Professor Grutjes, online bekend als Gave Gast Gert, is een vlogger die worstelt met de druk van het altijd 'aan' moeten staan voor zijn volgers en het bezig zijn met aandacht. Het boek probeert via zijn bizarre avonturen inzicht te geven in de werking van hormonen. Het verkent hoe sociale media beloningsstoffen in het lichaam activeren en hoe deze stoffen ons kunnen misleiden. Het benadrukt daarbij het belang van het stellen van persoonlijke grenzen en ontspanning. In grappige en vlotte stijl geschreven. Met speelse opmaak en humoristische kleurenillustraties. Vanaf ca. 9 jaar. Debbie van Osch-Voorhaar is een schrijver en bedenker van de 'Professor Grutjes'-boeken. Chantalle Weemaes is energie-expert en weet alles over actiestofjes, beloningsstofjes en het brein. Ze is een veelgevraagd spreker en weet precies waar je jouw uitknop kunt vinden.

Specificaties

Nederlands | 9789090375663 | 64 pagina's

Titel Professor Grutjes zoekt de uitknop : hoe ik een vet lauwe vlogger werd, maar niet meer kon slapen
Auteur Debbie van Osch-Voorhaar
Secundaire auteur Chantalle Weemaes ; Vera Bertens
Type materiaal Boek
Editie Eerste druk;
Uitgave [Veldhoven] : Frenchie Books, 2023
Overige gegevens 64 pagina's - gekleurde illustraties - 22 cm
ISBN 9789090375663
PPN 439265339
Rubriekscode 528.54
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Vloggen
PIM Rubriek Communicatie
PIM Trefwoord Vloggen