Had ik dit maar eerder geweten over ACT & hoogbegaafdheid
Boek

Had ik dit maar eerder geweten over ACT & hoogbegaafdheid het ABC voor een vrij & betekenisvol leven ([2023])/ Larinda Bok-van der Voet, redactie: Susanna Klaver

Gids voor hulpverleners en hoogbegaafden over de zelfbeeld- en persoonlijkheidsontwikkeling van mensen met kenmerken van hoogbegaafdheid, met praktische werkvormen gebaseerd op de Acceptance and Commitment Therapy (ACT).

Aanwezigheid

Recensie

Een inzichtelijke gids over hoogbegaafdheid en Acceptance and Commitment Therapy (ACT). Dit boek biedt inzicht in de zelfbeeld- en persoonlijkheidsontwikkeling van mensen met kenmerken van hoogbegaafdheid. Larinda Bok-van der Voet bundelde haar ervaring, kennis over hoogbegaafdheid, Dbrowski's theorie van positieve desintegratie en de polyvagaaltheorie in praktische werkvormen gebaseerd op de Acceptance and Commitment Therapy. De gids verbindt theorie met praktijk en is een instrument voor zowel individuen die hun leven betekenis willen geven als hulpverleners die hun cliënten meer willen leren over hoogbegaafdheid. Helder en toegankelijk geschreven. Met enkele schema's. Geschikt voor een brede tot geoefende lezersgroep met verregaande interesse in het onderwerp. Larinda Bok-van der Voet is specialist hoogbegaafdheid en oprichter van Hoogbegaafdexpert®.

Specificaties

Nederlands | 9789491863967 | 288 pagina's

Titel Had ik dit maar eerder geweten over ACT & hoogbegaafdheid : het ABC voor een vrij & betekenisvol leven
Auteur Larinda Bok-van der Voet
Secundaire auteur Susanna Klaver
Type materiaal Boek
Uitgave [Schagen] : Leessst, [2023]
Overige gegevens 288 pagina's - illustraties - 24 cm
Annotatie Met literatuuropgave
ISBN 9789491863967
PPN 439505054
Rubriekscode 415.4
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Begaafdheid ; ACT
PIM Rubriek Geestelijk leven
PIM Trefwoord Begaafdheid