Manifesteren met kristallen
Boek

Manifesteren met kristallen leef je beste leven met de kracht van kristallen (2023)/ Emma Lucy Knowles, vertaling [uit het Engels]: Eva Polak

Persoonlijk getinte gids voor het gebruik van kristallen om meer liefde en succes aan te trekken in het leven. Met kleurenfoto's.

Aanwezigheid

Recensie

Een spirituele manifestatiegids voor het leiden van je beste leven met behulp van kristallen. Deze gids helpt de spiritueel geïnteresseerde lezer meer liefde en succes aan te trekken. Emma Lucy Knowles beschrijft welke kristallen het beste ingezet kunnen worden op het gebied van liefde, vriendschap, carrière en zelfacceptatie en geeft aanwijzingen voor het opheffen van blokkades in het lichaam, het uiten van intenties en het oproepen van positieve energie. 'Manifesteren met kristallen' is persoonlijk en zeer toegankelijk geschreven, met een introductie op het begrip manifestatie en korte hoofdstukken waarin de auteur de eigenschappen van verschillende kristallen en haar persoonlijke ervaringen bespreekt, eindigend met een mantra. Met foto's in zachte, rustige kleuren. Emma Lucy Knowles is helderziende, kristaltherapeut, meditatieleraar en auteur.

Specificaties

Nederlands | 9789000390953 | 191 pagina's

Titel Manifesteren met kristallen : leef je beste leven met de kracht van kristallen
Auteur Emma Lucy Knowles
Secundaire auteur Eva Polak
Type materiaal Boek
Editie Eerste druk;
Uitgave Amsterdam : Spectrum, 2023
Overige gegevens 191 pagina's - 20 cm
Annotatie Met register - Vertaling van: Crystals to manifest. - Londen : Ebury Press, (c)2023
ISBN 9789000390953
PPN 439093031
Rubriekscode 420.3
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Kristallen; Esoterische visie
PIM Rubriek Geestelijk leven
PIM Trefwoord Kristallen