Een veulen op de manege
Boek

Een veulen op de manege (december 2023)/ Britt Dekker, met tekeningen van Bianca van Loon ; tekst: Sander Meij ; redactie: Denise Mordang & Levi van der Veur

Britt Dekker moet invallen als instructrice op de manege en paard Eve krijgt binnenkort een veulen. Zal alles goed gaan met de paardrijles en het nieuwe veulen? Met kleurenillustraties. Vanaf ca. 9 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Een kinderboek over avonturen op de manege. In dit verhaal maakt Britt Dekker zich zorgen over haar paard George die nerveus en niet zichzelf is. De bruine merrie Eve staat op het punt een veulen te krijgen, wat mogelijk de onrust bij George veroorzaakt. Ondertussen gaan de lessen op de manege door, maar instructrice Marieke heeft zich bezeerd en kan geen paardrijles meer geven. Britt moet onverwacht invallen als instructrice. Zal alles goed gaan, met de paardrijles én het nieuwe veulen? Vlot en in hedendaagse stijl geschreven. Met tekeningen in heldere kleuren. Voor lezers vanaf ca. 9 jaar. Britt Dekker (Purmerend, 1992) is schrijver, presentatrice, actrice en dressuurruiter. Ze maakt filmpjes over paarden voor haar Youtube-kanaal PaardenpraatTV. Dit boek is het eerste deel van de serie 'Meer Paardenpraat'.

Specificaties

Nederlands | 9789043928168 | 92 pagina's

Titel Een veulen op de manege
Auteur Britt Dekker
Secundaire auteur Bianca van Loon ; Denise Mordang
Type materiaal Boek
Editie Tweede druk;
Uitgave Utrecht : Kosmos Uitgevers, december 2023
Overige gegevens 92 pagina's - gekleurde illustraties - 23 cm
Annotatie Concept en idee: Britt Dekker - 1e druk: (c)2023
ISBN 9789043928168
PPN 440585872
Genre paarden/pony's
Thematrefwoord paarden
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Meer paardenpraat
Boek

Meer paardenpraat (2023-...)

vol. 1
Uitgeleend
Britt Dekker