Het theater
Boek

Het theater (2023)/ bedacht door Karina Schaapman, gefotografeerd door Eddo Hartmann

Sam en Julia beleven allerlei avonturen in het Muizenhuis. Tijdens het knikkeren vinden ze een gelukssteen, die goed van pas komt wanneer Sam moet optreden in het theater. Prentvertelling met sfeervolle kleurenfoto's. Vanaf ca. 4 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Een vrolijk fotoprentenboek met korte verhalen over een gelukssteen en het theater. De muizen Sam en Julia vinden tijdens het knikkeren een bijzondere gelukssteen. Deze steen bewaren ze in hun geheime hut onder de trap. Wanneer Sam, samen met Ella Ballerina, moet optreden in het theater, komt de gelukssteen goed van pas, want Sam is erg zenuwachtig voor de voorstelling. Maar vlak voor de voorstelling raakt de steen zoek! Wat nu? Warm en vriendelijke geschreven. Met fantasierijke kleurenfoto's van het geknutselde Muizenhuis en de muizenbewoners. Vanaf ca. 4 jaar. Studio Schaapman begon met Karina Schaapman, een Nederlandse kinderboekenschrijver en kunstenares. Dit boek maakt deel uit van de serie 'Het Muizenhuis'*. Voor deze kinderserie bouwde Studio Schaapman Het Muizenhuis, een decor gemaakt van kartonnen dozen, papier-maché, authentieke stoffen uit de jaren 50, 60 en 70, en afvalmateriaal. Het Muizenhuis heeft een voor-, zij- en achterkant en telt meer dan honderd kamers, gangenstelsels en buitenruimtes.

Specificaties

Nederlands | 9789047612988 | 67 pagina's

Titel Het theater
Instelling Studio Schaapman
Secundaire auteur Karina Schaapman ; Eddo Hartmann
Type materiaal Boek
Editie 7e druk;
Uitgave Amsterdam : Rubinstein, 2023
Overige gegevens 67 pagina's - gekleurde illustraties - 29 cm
Annotatie Concept en tekst: Studio Schaapman. - Omslag vermeldt: "Sam en Julia : het muizenhuis" - Oorspronkelijke titel: Sam & Julia in het theater. - 2012
ISBN 9789047612988
PPN 440595061
Genre verhalenbundel
Thematrefwoord Toneelspelen ; Fotoprentenboeken ; Voorleesboeken
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Het Muizenhuis
Boek

Het Muizenhuis (2011-...)

vol.
Uitgeleend
Karina Schaapman