De lucht in
Boek

De lucht in ([2020?])/ auteurs: Anna Boot, Margriet van der Heijden, Carla van Kollenburg, Bianca Mastenbroek, Joke Reijnders, Astrid van Roosmalen, Marije van der Schaaf, Margot de Sera, Lotte Stegeman, Beitske Verheij, Marlies Verhelst, Peter Vervloed, Martine Zeeman, Floortje Zwigtman, illustatoren: Joeri van den Anker, Doesjka Bramlage, Mieke Driessen, Peter FitzVerploegh, Paula Gerritsen, Sam Loman, Jordi Peters ; redactie: Henriette Raudszus, Margot de Sera, Marjolein Wennekers

Leer van alles over de lucht, zoals hoe het is om piloot te zijn, waarom mensen jaloers zijn op vogels, hoe drones levens kunnen redden en waarom een vliegende komkommer minder veilig is. Met veel foto's en kleurenillustraties. Vanaf ca. 8 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Een speels kinderboek met weetjes en verhalen over de lucht. Zo ontdekken de jonge lezers hoe het is om piloot te zijn, waarom mensen jaloers zijn op vogels, hoe drones levens kunnen redden en waarom een vliegende komkommer minder veilig is. Het boek gaat ook over een beklimming van een hoge windmolen en een spannende helikoptervlucht. In lichtvoetige, afwisselend verhalende en informatieve stijl geschreven. Met veel kleurenillustraties en -foto's. Vanaf ca. 8 jaar. Het boek maakt deel uit van de serie 'Atlantis : wereld van verhalen'*. Dit deel is toegespitst op kinderen uit groep 5 van de basisschool.

Specificaties

Nederlands | 9789053007518 | 69 pagina's

Titel De lucht in
Secundaire auteur Anna Boot ; Joeri van den Anker ; Henriette Raudszus
Afbeeldingen
Type materiaal Boek
Uitgave Drunen : Delubas, [2020?]
Overige gegevens 69 pagina's - gekleurde illustraties - 23 cm
ISBN 9789053007518
PPN 430062753
Rubriekscode 533.2
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Lucht
PIM Rubriek Wetenschap en Techniek
PIM Trefwoord Lucht

Relaties/Serie

Atlantis
Boek

Atlantis wereld van verhalen. Groep 5 (2019-...)

vol. leesboek 2
Uitgeleend