Sterke verhalen
Boek

Sterke verhalen ([2020])/ auteurs: Anna Boot, Karine Jekel, Kelly van Kempen, Romana Kezer, Carla van Kollenburg, Ingrid Nolet, Joke Reijnders, Marije van der Schaaf, Renée Verberne, Isabel Versteeg, Iméne Walles, Marjolein Wols, Floortje Zwigtman, illustatoren: Mirèn van Alphen, Joeir van den Anker, Adriaan Bijloo, Mieke Driessen, Peter FitzVerploegh,Paula Gerritsen, Sam Loman, Jordi Peters, Maikel Verkoelen ; redactie: Henriette Raudszus, Margot de Sera, Yoïn van Spijk, Iméne Walles, Marjolein Wennekers, Marjolein Wols

Leer van alles over verhalen, zoals hoe een verhaal een boek wordt en wat een monnikenwerk dat vroeger was. Ontmoet ook stoere zeelui en geheim agenten, en reis met Roodkapje de wereld rond. Met veel foto's en kleurenillustraties. Vanaf ca. 8 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Een speels kinderboek met weetjes en verhalen over verhalen. Het boek is een verzameling van sterke verhalen waarin de jonge lezer kennismaakt met stoere zeelui, geheim agenten en Roodkapje die de wereld rondreist. De informatieve verhalen onthullen het proces van hoe een verhaal een boek wordt en hoe arbeidsintensief dit in het verleden was. In lichtvoetige, afwisselend verhalende en informatieve stijl geschreven. Met veel foto's en kleurenillustraties. Vanaf ca. 8 jaar. Het boek maakt deel uit van de serie 'Atlantis : wereld van verhalen'*. Dit deel is toegespitst op kinderen uit groep 5 van de basisschool.

Specificaties

Nederlands | 9789053007532 | 69 pagina's

Titel Sterke verhalen
Secundaire auteur Anna Boot ; Mirèn Van Alphen ; Henriette Raudszus
Type materiaal Boek
Uitgave Drunen : Delubas, [2020]
Overige gegevens 69 pagina's - gekleurde illustraties - 23 cm
ISBN 9789053007532
PPN 421031727
Rubriekscode 902.3
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Schrift
PIM Rubriek Communicatie
PIM Trefwoord Schrift

Relaties/Serie

Atlantis
Boek

Atlantis wereld van verhalen. Groep 5 (2019-...)

vol. leesboek 4
Uitgeleend