Baby Leeuw
Boek

Baby Leeuw ([2023])/ concept en productie: ImageBooks, illustraties: Hsuan Huang

Prentenboek met een vingerpopje in het midden over een leeuwenwelpje en de avonturen die hij zoal beleeft op een dag. Vanaf ca. 1,5 jaar.

Recensie

Dit klein formaat prentenboekje bestaat uit zes zeer dikke kartonnen pagina's met glanzende tekeningen met korte stukjes tekst. Elke pagina heeft een rond gat in het midden, zodat je het vingerpopje Baby Leeuw tijdens het voorlezen in de prent kunt trekken. Dat vingerpopje, gemaakt van zachte stof en met geborduurde details, zit vastgelijmd aan de laatste pagina. Baby Leeuw beleeft allerlei avonturen met zijn familie. Ze brult, speelt, dut en moet in bad. Tot slot mag hij lekker brullen met papa. Het boekje, het verhaal én de baby Leeuw stralen vriendelijkheid uit. Peuters zullen het boek steeds weer pakken, want baby Leeuw brengt het verhaaltje echt tot leven en heeft met zijn zachte stof en zijn vriendelijke gezichtje een hoge aaibaarheidsfactor. Vanaf ca. 1,5 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789464085365

Titel Baby Leeuw
Uniforme titel Baby Leeuw
Auteur Yu-Hsuan Huang
Type materiaal Boek
Uitgave Veghel : ImageBooks®, [2023]
Overige gegevens 12 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 11 cm
Annotatie Vertaald uit het Engels - Vertaling van: Baby Lion - San Francisco : Chronicle Books LLC, (c)2022. - (Finger puppet book)
ISBN 9789464085365
PPN 440050898
Genre dierenleven
Thematrefwoord Beweegbare boeken ; Voelboeken ; leeuwen
Taal Nederlands