Rozet is op Hemelvaartsdag (donderdag 9 mei 2024) gesloten
Neïta
Boek

Neïta (januari 2023)/ scenario: Jean-Luc Istin, tekeningen: Erion Campanella Avdisha ; inkleuring: Olivier Héban ; vertaling [uit het Frans] P. Moretti

De mensheid zoekt nieuwe planeten om te overleven. Ruimtekolonisten komen op Neïta oog in oog te staan met duistere zaken. Ballonstrip in kleur. Vanaf ca. 14 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Een science fiction stripverhaal over ruimtereizen en buitenaardse wezens. De mensheid trekt in vijf kolonies door de ruimte, op zoek naar nieuwe planeten om op te leven. De werelden die ze tegenkomen worden al bevolkt door intelligente levensvormen. Als ze willen overleven, zullen ze de planeten moeten veroveren. Op planeet Neïta komen de kolonisten oog in oog te staan met duistere zaken. Ballonstrip met sterk gedetailleerde, filmische kleurenillustraties. Geschikt voor lezers vanaf ca. 14 jaar. Met gewelddadige, griezelige scènes.Jean-Luc Istin (Pontivy, 1970) is een bekende Franse stripauteur. Hij schreef tientallen boeken. Zijn werk werd in meerdere landen uitgegeven.Het boek maakt deel uit van de serie: 'Conquests'. Ieder boek uit de serie gaat over een andere planeet.

Specificaties

Nederlands | 9789463069540 | 65 pagina's

Titel Neïta
Auteur Erion Campanella Avdisha
Secundaire auteur Jean-Luc Istin ; Olivier Héban ; P. Moretti
Type materiaal Boek
Editie Eerste druk;
Uitgave 's-Hertogenbosch : Silvester, januari 2023
Overige gegevens 65 pagina's - gekleurde illustraties - 31 cm
Annotatie Vertaling van: Conquetes. - Éditions Soleil, (c)2021
ISBN 9789463069540
PPN 438391616
Genre stripverhaal - science-fiction
Thematrefwoord Ruimtevaart ; Buitenaardse wezens
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Conquests
Boek

Conquests (2019-...)

vol. 8
Uitgeleend