Onvermijdelijke kus
Boek

Onvermijdelijke kus (oktober 2023)/ Naima Simone, vertaling [uit het Engels]: Maaike van der Rijst

Een vrouw wil haar logement als een trouwlocatie gaan verhuren. Vanwege haar focus op haar werk wil ze geen relatie. Maar dan loopt ze een man met wie zij ooit een onenightstand had tegen het lijf.

Recensie

Een vrolijke chicklit over liefde, werk en een kleine dorpsgemeenschap. Leontyne Dennison is vrijgezel en mede-eigenaar van het familiebedrijf de Kinsale Inn. Ze wil het logement als trouwlocatie op de kaart zetten. Vanwege haar focus op haar werk wil ze geen relatie. Maar dan loopt ze Owen Strafford tegen het lijf. Hij is een voormalig professioneel footballspeler die na een auto-ongeluk in Rose Bend is neergestreken, met wie zij ooit een onenightstand had. Ondanks zijn voornemen om niet in het dorp te blijven, springt de vonk tussen hen weer over. In vlotte, zeer toegankelijke stijl geschreven. Naima Simone is een Amerikaanse auteur. Ze schreef een klein aantal boeken. Haar werk wordt in meerdere landen uitgegeven. Het boek maakt deel uit van de serie: 'Rose Bend'.

Specificaties

Nederlands | 9789036010696 | 317 pagina's

Titel Onvermijdelijke kus
Auteur Naima Simone
Secundaire auteur Maaike van der Rijst
Type materiaal Boek
Editie Eerste druk;
Uitgave Toronto : Harlequin®, oktober 2023
Overige gegevens 317 pagina's - 18 cm
Annotatie Deze uitgave verscheen in samenwerking met Harlequin Enterprises ULC - Vertaling van: With love from rose bend. - Toronto, Canada : HQN® Books, (c)2022
ISBN 9789036010696
PPN 43926524X
Genre romantische verhalen
Taal Nederlands

Relaties/Serie

HQN roman
Boek

HQN roman (2009-...)

vol. 355
Uitgeleend
Rose Bend
Boek

Rose Bend (2022-...)

vol. [3]
Uitgeleend
Naima Simone