Tot op de bodem
Boek

Tot op de bodem leven in zee ([2020])/ auteur: Geert-Jan Roebers, illustrator: Renske de Kinkelder, Mireille Spaas ; cartografie: Cartographics.nl ; redactie: Henriette Raudszus

Leer van alles over het leven in zee. Van drijvende wouden en grazende koeien op de zeebodem tot kleurrijk koraal en de jacht van orka's tussen het ijs. Met veel foto's en kleurenillustraties. Vanaf ca. 9 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Een speels kinderboek met weetjes en verhalen over de zee. Dit boek neemt de lezer mee op een onderzoeksreis onder de zee, waarbij verschillende aspecten van het zeeleven worden verkend. Van drijvende wouden en grazende koeien op de zeebodem tot kleurrijk koraal en de jacht van orka's tussen het ijs. In lichtvoetige, afwisselend verhalende en informatieve stijl geschreven. Met veel kleurenillustraties en -foto's. Vanaf ca. 9 jaar. Geert-Jan Roebers (Oostkapelle, 1961) is een bekende Nederlandse schrijver, bioloog, columnist en jeugdauteur. Het boek maakt deel uit van de serie 'Atlantis : wereld van verhalen'*. Dit deel is toegespitst op kinderen uit groep 6 van de basisschool.

Specificaties

Nederlands | 9789053007716 | 89 pagina's

Titel Tot op de bodem : leven in zee
Auteur Geert-Jan Roebers
Instelling /Cartographics, Haarlem
Secundaire auteur Renske de Kinkelder ; Henriette Raudszus
Type materiaal Boek
Uitgave Drunen : Delubas, [2020]
Overige gegevens 89 pagina's - gekleurde illustraties - 28 cm
ISBN 9789053007716
PPN 421383267
Rubriekscode 596.4
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Zeefauna
PIM Rubriek Dieren
PIM Trefwoord Zeeën

Relaties/Serie

Atlantis. Groep 6
Boek

Atlantis. Groep 6 wereld van verhalen (2020-...)

vol. leesboek 3
Uitgeleend