Twee levens met jou
Boek

Twee levens met jou (december 2023)/ Holly Miller, vertaling [uit het Engels]: Mieke Trouw

Een vrouw die haar baan net heeft opgezegd komt voor beslissende keuzes te staan: tussen haar geboorteplaats en Londen, tussen haar schrijversdroom en haar carrière, tussen de aantrekkelijke man die ze net heeft ontmoet en haar ex.

Aanwezigheid

Recensie

Een romantisch verhaal over een vrouw die voor de keuze komt te staan tussen haar ex en een nieuwe man, en tussen haar geboortedorp en de grote stad. Lucy staat op een kruispunt in haar leven. Ze heeft net haar baan opgezegd en heeft geen idee wat haar volgende stap zal zijn. Haar spaargeld gebruiken om haar schrijversdroom na te jagen of naar Londen verhuizen om haar carrière nieuw leven in te blazen? Diezelfde avond ontmoet ze de aantrekkelijke Caleb in een bar en komt Max weer tegen, die ooit de liefde van haar leven leek te zijn. Moet Lucy in Shoreley blijven en Caleb beter leren kennen? Of naar Londen gaan en het opnieuw proberen met Max? In vriendelijke, zeer toegankelijke stijl geschreven. Holly Miller (1981) is schrijver en redacteur. Ze schreef een klein aantal boeken. Haar werk werd in meerdere landen uitgegeven.

Specificaties

Nederlands | 9789036010788 | 349 pagina's

Titel Twee levens met jou
Auteur Holly Miller
Secundaire auteur Mieke Trouw
Type materiaal Boek
Editie Eerste druk;
Uitgave Toronto : Harlequin®, december 2023
Overige gegevens 349 pagina's - 18 cm
Annotatie Oorspronkelijke Nederlandse uitgave: Amsterdam : HarperCollins, 2022 - Vertaling van: What might have been. - Londen : Hodder & Stoughton Ltd, (c)2022
ISBN 9789036010788
PPN 440194385
Genre romantische verhalen
Thematrefwoord Keuzes
Taal Nederlands