Megadomme actie
Boek

Megadomme actie ([2024])/ Rüdiger Bertram, Horst Hellmeier, vertaling [uit het Duits]: Patrick Limpens

Slimme Alex moet onder dwang de sterke Kalle helpen die per ongeluk een belangrijke trofee van school heeft stukgemaakt. Samen bedenken ze allerlei gekke manieren om geld te verdienen, maar dat is lastiger dan gedacht. Met zwart-witillustraties. Makkelijk te lezen. Vanaf ca. 8 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Een getekend kinderboek over pesten en vriendschap. Kalle is een sterke en stoere jongen en Alex is een slimme en stille jongen. Ze zijn niet bepaald vrienden: Alex is bang voor de sterke, boze Kalle. Onder druk moet hij Kalle helpen die per ongeluk de schooltrofee kapot heeft gemaakt. Ze hebben weinig tijd om voor een nieuwe trofee te zorgen. Dit leidt tot allerlei gekke, grappige en mislukte pogingen, totdat het toeval hen te hulp schiet. Grappig geschreven. Beeldverhaal met stripachtige zwart-wittekeningen. Vanaf ca. 8 jaar. Rüdiger Bertram is een internationaal bekende Duitse schrijver, freelancer, columnist en journalist. Hij schreef meerdere boeken. Zijn werk wordt in meer dan vijftien landen uitgegeven. Horst Hellmeier is een Oostenrijkse illustrator en striptekenaar.

Specificaties

Nederlands | 9789464530889 | 120 pagina's

Titel Megadomme actie
Auteur Horst Hellmeier
Secundaire auteur Rüdiger Bertram ; Patrick Limpens
Type materiaal Boek
Uitgave Amsterdam : Condor, [2024]
Overige gegevens 120 pagina's - zwart-wit illustraties - 22 cm
Annotatie Tekst: Rüdiger Bertram, illustraties: Horst Hellmeier - Vertaling van: Megadumm gelaufen. - Weinheim : Gulliver von Beltz & Gelberg, 2023
ISBN 9789464530889
PPN 440414849
Genre stripverhaal - avonturenroman - humoristische roman
Thematrefwoord Vriendschap ; Pesten
Taal Nederlands