Hoe word ik cooler dan cool
Boek

Hoe word ik cooler dan cool ([2023])/ Sean Taylor, Jean Julien

Vier dieren vinden een zonnebril in de speeltuin. Ze willen hem allemaal proberen en halen steeds meer gevaarlijke trucs uit. Wie is het coolst van iedereen? Prentenboek met speelse kleurenillustraties. Vanaf ca. 4 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Een grappig prentenboek over cool zijn - of juist niet. In de speeltuin ontdekt een aantal dieren een zonnebril. Om de beurt zetten de kat, de kaketoe en het varken de bril op en voelen zich ongelofelijk cool. Zo cool dat ze de gevaarlijkste stunts uithalen, met als resultaat dat ze keihard onderuitgaan. Maar het kleine kuikentje steelt pas echt de show. Zij laat zien wat het betekent om echt cool te zijn, namelijk door gewoon samen plezier te hebben en niet te strijden om wie de 'coolste' is. Speels geschreven. Met cartooneske dierenillustraties met felle kleuren en dikke lijnen. Vanaf ca. 4 jaar. Sean Taylor (Verenigd Koninkrijk, 1965) is een Britse kinderboekenschrijver. Zijn werk werd in meerdere landen uitgegeven.

Specificaties

Nederlands | 9789492986689

Titel Hoe word ik cooler dan cool
Auteur Sean Taylor
Secundaire auteur Jean Jullien ; Nicolette Hoekmeijer
Type materiaal Boek
Uitgave [Amsterdam] : Boycott, [2023]
Overige gegevens 32 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 26 cm
Annotatie Vertaald uit het Engels. - Vertaling Nicolette Hoekmeijer. - Tekst Sean Taylor, illustraties Jean Jullien - Vertaling van: How to be cooler than cool. - Walker Books, (c)2019
ISBN 9789492986689
PPN 439195098
Thematrefwoord Jezelf zijn ; Spelen ; Vriendschap
Taal Nederlands