Alle dieren sliepen
Boek

Alle dieren sliepen ([2023])/ Clare Helen Welsh, Jenny Løvlie, vertaling [uit het Engels]: Johanna Rijnbergen

Een kleine mangoest rent voor het slapengaan over de savanne, op weg naar zijn hol. Onderweg ontmoet hij allerlei dieren die op hun eigen manier gaan slapen. Prentvertelling met sfeervolle kleurenillustraties. Vanaf ca. 4 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Een warm en kleurrijk prentenboek voor het slapengaan over dieren op de savanne. Boven de droge grasvlakten van de Serengeti kleurt de avondlucht geel en rood. Een kleine mangoest gaat op zijn achterpoten staan en snuift de lucht op. Over de droge grasvlakten van de Serengeti rent hij naar zijn hol. Reis met hem mee langs giraffen, zebra's, apen, olifanten, varanen en jachtluipaarden, die allemaal op hun eigen unieke manier slapen. In zachte, poëtische stijl geschreven, met weetjes over de slaapgewoonten van de verschillende dieren. Met gedetailleerde, kleurrijke en dromerige illustraties van de dieren op de savanne. Vanaf ca. 4 jaar. Clare Helen Welsh is een Britse kinderboekenauteur en voormalig basisschooldocent.

Specificaties

Nederlands | 9789047715078

Titel Alle dieren sliepen
Auteur Clare Helen Welsh
Secundaire auteur Jenny Løvlie ; Johanna Rijnbergen
Type materiaal Boek
Uitgave Rotterdam : Lemniscaat, [2023]
Overige gegevens 32 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 26 × 28 cm
Annotatie Tekst Clare Helen Welsh, illustraties Jenny Løvlie - Vertaling van: All the animals were sleeping. - London : Nosy Crow Ltd, (c)2022
ISBN 9789047715078
PPN 439146755
Rubriekscode 592.9
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Slapen; Dieren
PIM Rubriek Dieren
PIM Trefwoord Slapen