Schipper mag ik overvaren?
Boek

Schipper mag ik overvaren? en 99 andere kinderliedjes van hier en elders om samen te ontdekken ([2023])/ samengesteld door CEMPER, illustraties Puck Koper ; samengesteld door: Anais Verhulst, Sarah Masson, Kato Masschelein, Debora Plouy ; partituren: Nicholas Cooper

Kinderliedjes uit verschillende culturele achtergronden die in Nederland en Vlaanderen gezongen worden. Met bladmuziek, weetjes en gekleurde illustraties. Om samen te zingen vanaf ca. 5 jaar, zelf lezen vanaf ca. 8 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Een boek met kinderliedjes die in Nederland en Vlaanderen gezongen worden, uit zeer verschillende culturele achtergronden. De liedjes zijn voorzien van feiten en weetjes, en bladmuziek is in het boek opgenomen. De lezer leert meer over de geschiedenis, feesten, spelletjes en natuur van verschillende plaatsen en culturen. QR-codes linken naar te downloaden melodieën. De uitleg bij de liedjes is leerzaam en in duidelijke taal geschreven. Met gekleurde illustraties in een losse, vrolijke tekenstijl. Om samen te zingen vanaf ca. 5 jaar, zelf lezen vanaf ca. 8 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789401485340 | 219 pagina's

Titel Schipper mag ik overvaren? : en 99 andere kinderliedjes van hier en elders om samen te ontdekken
Instelling CEMPER
Secundaire auteur Puck Koper ; Anais Verhulst ; Nicholas Cooper
Type materiaal Boek
Uitgave Tielt : Lannoo, [2023]
Overige gegevens 219 pagina's - gekleurde illustraties, muzieknotaties - 25 cm
ISBN 9789401485340
PPN 440633370
Rubriekscode 788.2
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Kinderliedjes
PIM Rubriek Muziek
PIM Trefwoord Kinderliedjes