Vlindertje fladdert over de boerderij
Boek

Vlindertje fladdert over de boerderij ([2021])/ tekst en idee: Studio ImageBooks, illustraties: Zoe Waring

Vlindertje hoort Poes miauwen. Maar waar zit Poes toch? Vlindertje zoekt overal, bijvoorbeeld bij Schaap en bij Koe. Waar zal haar zoektocht eindigen? Hardkartonnen prentenboek met sprankelende kleuren en beweegbare vlinder. Vanaf ca. 1,5 jaar.

Recensie

Uit de reeks 'Kleine beestjes'*. Vlindertje hoort Poes miauwen, maar ze ziet haar nog niet. Ze gaat op zoek, en komt langs allerlei dieren van de boerderij. Is Poes bij de bijen, in de wolken, bij Schaap of bij Koe? Vlindertje belandt uiteindelijk op de staart van Poes. De illustraties hebben heldere sprankelende kleuren en duidelijke vormen. De dieren met grote hoofden en ogen kijken allemaal naar Vlindertje, die je langs de rand van het boek kunt bewegen via een flapje. Terwijl je dat doet, hoor je een schurend geluid. Het boek heeft schuin afgeronde bladzijden, in de vorm van een halve regenboog (die ook te zien is op het omslag). Interactief hardkartonnen prentenboek. Vanaf ca. 1,5 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789464080902

Titel Vlindertje fladdert over de boerderij
Instelling ImageBooks Factory
Secundaire auteur Zoe Waring
Type materiaal Boek
Uitgave Veghel : ImageBooksTM, [2021]
Overige gegevens 10 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 21 cm
Annotatie Ondertitel op omslag: Een vrolijk, interactief boek met geluid! - Omslag vermeldt: Schuif jij me heen en weer?
ISBN 9789464080902
PPN 434405698
Thematrefwoord Boerderijen ; Zoektochten
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Kleine beestjes
Boek

Kleine beestjes (2021-...)

vol.
Uitgeleend