Land van de Vier Bergen en het mysterie van de Mistberg
Boek

Land van de Vier Bergen en het mysterie van de Mistberg (november 2023)/ door Teun en Wim van Baaren, met illustraties van Pauline Neefs-Franke ; redactie: Hanny Schoonderwoerd

Koning Frederick vertelt Teun, Anne en opa over een groot familiegeheim. Dan roept Sidder om hulp vanwege geheimzinnige rook uit de Mistberg en blijkt vriendje Co op raadselachtige wijze verdwenen. Het is het begin van een nieuw avontuur. Met illustraties. Vanaf ca. 9 jaar.

Recensie

Een spannend kinderboek in de serie 'Land van de Vier Bergen'*. Teun, Anne en opa hebben net een lintje ontvangen voor hun belangrijke werk in het Land van de Vier Bergen, als koning Frederick iets met hen wil bespreken. In de schatkamer van het paleis vertelt hij over een groot familiegeheim. Vlak daarna roept hun vriendje Sidder hun hulp in omdat er geheimzinnige rook uit de Mistberg, de Tweede van de Vier Bergen, komt. Ook is hun andere vriendje Co op raadselachtige wijze verdwenen. En zo belanden Teun, Anne en opa, samen met de koning in een nieuw avontuur. Spannend en sfeervol geschreven. Met aansprekende illustraties in kleur en zwart-wit. Vanaf ca. 9 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789083227818 | 167 pagina's

Titel Land van de Vier Bergen en het mysterie van de Mistberg
Auteur Teun van Baaren
Secundaire auteur Wim van Baaren ; Pauline Neefs-Franke ; Hanny Schoonderwoerd
Type materiaal Boek
Editie Eerste druk;
Uitgave [Oudewater] : Van Baaren Boeken, november 2023
Overige gegevens 167 pagina's - gekleurde illustraties - 22 cm
ISBN 9789083227818
PPN 439541050
Genre avonturenroman
Thematrefwoord Geheimen ; Mysteries
Taal Nederlands