Op eigen benen
Boek

Op eigen benen ([2024])/ Jenny Colgan, vertaald [uit het Engels] door Karien Gommers

De amoureuze belevenissen van een jonge lerares, de directrice en twee leerlingen van een chique meisjeskostschool in Engeland.

Aanwezigheid

Recensie

Een feelgood-verhaal dat zich afspeelt op een meisjeskostschool in Cornwall. Het nieuwe schooljaar begint en de nieuwe lerares, Maggie, is vastbesloten om haar stempel te drukken, maar dit kan haar relatie met de veilige en betrouwbare Stan in gevaar brengen. Simone, een studiebeurswinnaar, probeert haar ouders trots te maken en vrienden te maken met de populaire meisjes van Downey House. Tegelijkertijd is Fliss, die tegen haar zin naar de kostschool is gestuurd, wanhopig op zoek naar een manier om weg te komen. In lichtvoetige, zeer toegankelijke stijl geschreven. Jenny Colgan (Prestwick, 1972) is een internationaal bekende Britse schrijver. Ze schreef vele boeken. Haar werk wordt in meer dan twintig landen uitgegeven. Eerste deel van de serie: 'De kostschool aan zee'.

Specificaties

Nederlands | 9789021042121 | 269 pagina's

Titel Op eigen benen
Auteur Jenny Colgan
Secundaire auteur Karien Gommers
Type materiaal Boek
Uitgave Amsterdam : Uitgeverij Luitingh-Sijthoff, [2024]
Overige gegevens 269 pagina's - 22 cm
Annotatie Vertaling van: Welcome to the school by the sea. - New York : Avon, 2022. - (School by the sea ; 1). - Oorspronkelijke titel: Class, verschenen onder het pseudoniem Jane Beaton. - London : Sphere, 2008
ISBN 9789021042121
PPN 43909318X
Genre romantische verhalen - humoristische roman
Thematrefwoord Kostschoolleven
Taal Nederlands

Relaties/Serie

De kostschool aan zee
Boek

De kostschool aan zee (2024-...)

vol. 1
Uitgeleend
Jenny Colgan