De vloek van de verloren schat
Boek

De vloek van de verloren schat (februari 2024)/ Paul O'Grady, illustraties door Sue Hellard ; vertaling [uit het Engels] door Sandra C. Hessels|Creative Difference

De vakantie van Eddie en Floor neemt een avontuurlijke wending als de boosaardige tweeling Dennis en Demonica Ranzig opduikt, op zoek naar een geheime schat. Dankzij Eddies gave om met dieren te praten krijgen Eddie en Floor hulp uit onverwachte hoek. Met zwart-wittekeningen. Vanaf ca. 10 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Een spannend avontuur voor Eddie Albert en zijn bonte beestenbende. Eddie en Floor gaan logeren bij tante Budge. Het lijkt een gewone vakantie te worden, tot de verschrikkelijke tweeling Demonica en Dennis Ranzig opduikt, op zoek naar een geheime schat. Eddie en Floor worden een nieuw avontuur ingesleurd. Gelukkig kan Eddie met dieren praten, waardoor hij hulp krijgt uit onverwachte hoek! Vinden Eddie en zijn dierenvrienden de schat eerder dan de tweeling? Vlot en met humor geschreven. Met speelse zwart-wittekeningen. Een flink boek (267 blz.) voor dierenliefhebbers vanaf ca. 10 jaar. Paul O'Grady (1955 - 2023) was een Britse komiek, presentator, dragqueen, acteur en schrijver. 'De vloek van de verloren stad' is het tweede deel* van de serie 'Eddie Albert en de bonte beestenbende'.

Specificaties

Nederlands | 9789402713862 | 267 pagina's

Titel De vloek van de verloren schat
Auteur Paul O'Grady
Secundaire auteur Sue Hellard ; Sandra C. Hessels
Type materiaal Boek
Editie Eerste druk;
Uitgave Amsterdam : HarperCollins, februari 2024
Overige gegevens 267 pagina's - zwart-wit illustraties - 22 cm
Annotatie Vertaling van: The curse of the smugglers' treasure. - London : HarperCollins Children's Books, (c)2023. - (Eddie Albert and the amazing animal gang ; 2)
ISBN 9789402713862
PPN 44040701X
Genre avonturenroman - dierenleven
Thematrefwoord Dieren ; Schatgraverij ; Avonturen
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Eddie Albert en de bonte beestenbende
Boek

Eddie Albert en de bonte beestenbende (2024-...)

vol. 2
Uitgeleend
Paul O'Grady