Samen spelen, samen leren
Boek

Samen spelen, samen leren (2023)/ Guusje Nederhorst, Erik Scherder; tekst, illustraties en vormgeving: The Dreamchaser Studios

De Wijze Varen nodigt professor Erik uit om de vriendjes Woezel en Pip meer te leren over de hersenen. Ze leren dat je hersenen gezond en sterk houden hartstikke leuk kan zijn! Prentenboek met gekleurde illustraties. Vanaf ca. 5 jaar.

Recensie

Een vrolijk kinderboek uit de serie 'Woezel & Pip', over samen spelen en samen leren en allerlei weetjes over de hersenen. In dit boek nodigt de Wijze Varen zijn vriend professor Erik uit om de vriendjes meer te leren over de hersenen. Ze ontdekken wat hersenen zijn en wat ze doen. Door samen te zingen, knutselen en bewegen, leren ze dat het leuk kan zijn om je hersenen gezond en sterk te houden. In vriendelijke stijl geschreven. Prentenboek met lieflijke, fantasierijke illustraties in zachte kleuren. Vanaf ca. 5 jaar. Naar de oorspronkelijke verhalen van actrice, zangeres en televisiepresentatrice Guusje Nederhorst (1969 - 2004). Erik Scherder is hoogleraar klinische neuropsychologie aan de Vrije Universiteit Amsterdam en staat bekend om zijn lezingen en tv-optredens over (hersen)studies en de werking van het brein.

Specificaties

Nederlands | 9789493216600 | 49 pagina's

Titel Samen spelen, samen leren
Instelling The Dreamchaser Studios, Amsterdam
Secundaire auteur Guusje Nederhorst ; Erik Scherder
Type materiaal Boek
Editie Eerste druk;
Uitgave Amsterdam : Dromenjager Publishing BV, 2023
Overige gegevens 49 pagina's - gekleurde illustraties - 26 cm
Annotatie Naar de oorspronkelijke verhalen van Guusje Nederhorst. - Uitgave in samenwerking met Prof. Dr. Erik Scherder
ISBN 9789493216600
PPN 438840844
Genre verhalenbundel
Thematrefwoord Hersenen ; Vriendschap ; Voorleesboeken
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Woezel en Pip
Boek

Woezel en Pip (2005-...)

vol.
Uitgeleend
Guusje Nederhorst