Een razendsnel regelcentrum
Boek

Een razendsnel regelcentrum ons brein ([2020])/ auteurs: Mauk Peeters, Esther Walraven, illustratoren: Joeri van den Anker, Paula Gerritsen, Maikel Verkoelen ; redactie: Bieke Liefting, Henriette Raudszus, Sanne Verstraten, Marjolein Wennekers

Waarom kun je sommige dingen niet onthouden, maar andere wel? Waarom is het zo moeilijk om je te concentreren op huiswerk? Lees over hoe het brein werkt. Met veel foto's en kleurenillustraties. Vanaf ca. 11 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Een informatief jeugdboek over de hersenen en het zenuwstelsel. Het legt uit waarom we bepaalde dingen onthouden en andere vergeten, waarom sommige taken moeilijker lijken dan andere en waarom we verschillende vaardigheden hebben in verschillende spellen. Daarnaast gaat het in op hoe het brein en zenuwstelsel in elkaar zitten en hoe emoties tot uiting komen. In informatieve, lichtvoetige stijl geschreven. Met veel illustraties en foto's in kleur. Vanaf ca. 11 jaar. Het boek maakt deel uit van de serie: 'Atlantis: wereld van verhalen'*. Dit deel is toegespitst op kinderen uit groep 8 van de basisschool.

Specificaties

Nederlands | 9789053008096 | 89 pagina's

Titel Een razendsnel regelcentrum : ons brein
Auteur Mauk Peeters
Secundaire auteur Esther Walraven ; Joeri van den Anker ; Bieke Liefting
Type materiaal Boek
Uitgave Drunen : Delubas, [2020]
Overige gegevens 89 pagina's - gekleurde illustraties - 28 cm
ISBN 9789053008096
PPN 421383402
Rubriekscode 600.52
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Hersenen
PIM Rubriek Lichaam en Gezondheid
PIM Trefwoord Hersenen

Relaties/Serie

Atlantis. Groep 8
Boek

Atlantis. Groep 8 wereld van verhalen (2020-...)

vol. leesboek 3
Uitgeleend