Let op | maandag 20 mei 2024 (2e Pinksterdag) zijn alle Rozet locaties gesloten
Anna met oma en opa aan zee
Boek

Anna met oma en opa aan zee (2023)/ Kathleen Amant

Anna gaat bij oma en opa in hun vakantiehuisje aan zee logeren. Op het strand is veel te zien en te beleven. Prentenboek met eenvoudige illustraties in heldere kleuren. Vanaf ca. 2 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Anna gaat bij oma en opa in hun vakantiehuisje aan zee logeren. Op het strand is veel te zien en te beleven. Ze bakt zandtaartjes, zoekt schelpen en gaat samen met opa pootjebaden in zee. Groot, vrijwel vierkant prentenboek met twee afgeronde hoeken uit de reeks over Anna. De grootgedrukte tekst staat tegen een witte achtergrond in schreefloze letters op de linkerpagina. Hij vertelt in eenvoudige bewoordingen wat er op de in heldere kleuren geschilderde illustraties met duidelijke, zwartomlijnde figuren op de rechterbladzijde te zien is. De pagina's zijn van stevig gelamineerd papier, geschikt voor kinderhandjes. De figuren zijn nogal stijf getekend met weinig uitdrukking op de gezichten (af en toe een open mond) en zijn overwegend en face afgebeeld. Verder zijn er veel strandvoorwerpen die peuters kunnen herkennen. Deze heruitgave bevat nieuwe illustraties. De tekst is gemoderniseerd. Deel uit de uitgebreide serie over peuter Anna*; er zijn ook delen over Anna als kleuter. Vanaf ca. 2 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789044812589

Titel Anna met oma en opa aan zee
Auteur Kathleen Amant
Type materiaal Boek
Editie Negende druk;
Uitgave [Amsterdam] : Clavis, 2023
Overige gegevens 26 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 23 cm
Annotatie Omslag vermeldt: Clavis peuter - 1e druk: (c)2010 - 1e tot en met 5e druk ook onder de titel: Met oma en opa aan zee
ISBN 9789044812589
PPN 441323863
Thematrefwoord Grootouders ; Logeren ; Strand
Taal Nederlands