De laatste helden op aarde en het middernachtzwaard
Boek

De laatste helden op aarde en het middernachtzwaard ([2024])/ / Max Brallier & Douglas Holgate, vertaling [uit het Engels]: Hanneke Majoor

Jack ontdekt dat zijn Louisville Schaver wonderbaarlijke krachten bezit. Tijd om te zien hoe de Schaver zich houdt in strijd met de Zombies en andere monsrters. Humor en avontuur. Makkelijk te lezen. Vanaf ca. 10 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Het vijfde deel uit de serie 'De laatste helden op aarden'*. In dit deel hebben de laatste helden het druk met het bestrijden van zombies en gevaarlijke klimoppers. Jack traint intensief met zijn wapen, de Louisville Schaver, om de geheime krachten ervan te doorgronden. Ondertussen gedraagt hun vriend Dirk zich vreemd en verschijnt er een onverwachte vijand. Is Jacks training voldoende om deze nieuwe bedreiging aan te kunnen? In vlotte, hedendaagse stijl en met humor geschreven. Met stripachtige zwart-witillustraties met spraakballonnen. Vanaf ca. 10 jaar. Max Brallier (Belmont, 1983) is een Amerikaanse schrijver. Hij schreef een klein aantal boeken. Zijn werk wordt in meerdere landen uitgegeven.

Specificaties

Nederlands | 9789493356009 | 296 pagina's

Titel De laatste helden op aarde en het middernachtzwaard
Auteur Max Brallier
Secundaire auteur Douglas Holgate ; Hanneke Majoor
Type materiaal Boek
Uitgave [Amsterdam] : Condor, [2024]
Overige gegevens 296 pagina's - zwart-wit illustraties - 23 cm
Annotatie Een Netflix original-serie. - Tekst: Max Brallier, illustraties: Douglas Holgate - Vertaling van: The last kids on earth and the midnight blade. - New York : Viking, 2019. - (The Last kids on Earth ; 5)
ISBN 9789493356009
PPN 440414822
Genre griezelverhaal - humoristische roman
Thematrefwoord Zombies ; Monsters ; Helden
Taal Nederlands