Let op | de inlogprocedure van je account is gewijzigd
Meer informatie
Kinderen van nu
Boek

Kinderen van nu opvoeden zonder schuld, schaamte en oordeel (januari 2024)/ Marieke Zwinkels, redactie en auteursbegeleiding: Carlie van Tongeren

Praktische gids voor ouders en opvoeders voor het opvoeden van kinderen in de 21e eeuw, inclusief persoonlijke verhalen, oefeningen en tips.

Aanwezigheid

Recensie

Een boek over opvoeden zonder schuld, schaamte en oordeel in de 21e eeuw. De auteur stelt dat de huidige generatie kinderen 'anders' is en een nieuwe manier van opvoeden vereist. Deze kinderen leven in een wereld met grenzeloze mogelijkheden en nemen niets zomaar aan. Ze hebben een sterke behoefte aan vrijheid, maar worstelen met het nemen van verantwoordelijkheid. Het boek biedt een nieuwe kijk op opvoeden in de moderne tijd, met concrete handvatten en praktische inspiratie om de band tussen kind en opvoeder te versterken. Het doel is om kinderen te ondersteunen in het nemen van verantwoordelijkheid voor hun eigen leven en in het ontdekken van hun eigen identiteit. Met verhalen, praktische oefeningen en tips. Helder en toegankelijk geschreven, met ruimte voor de persoonlijke visie en ervaringen van de auteur. Geschikt voor een breed tot geoefend lezerspubliek. Marieke Zwinkels is expert op het gebied van onderwijs en opvoeding, (innerlijk) leiderschap, zelfliefde en hoogbegaafdheid.

Specificaties

Nederlands | 9789462962224 | 182 pagina's

Titel Kinderen van nu : opvoeden zonder schuld, schaamte en oordeel
Auteur Marieke Zwinkels
Secundaire auteur Carlie van Tongeren
Type materiaal Boek
Editie 1e druk;
Uitgave Amsterdam : AnderZ, januari 2024
Overige gegevens 182 pagina's - illustraties - 23 cm
ISBN 9789462962224
PPN 440160138
Rubriekscode 433
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Opvoeding; 21e eeuw ; Ouderschap
PIM Rubriek Opvoeding en Onderwijs
PIM Trefwoord Opvoeding