Dit ben ik
Boek

Dit ben ik ([2023])/ Adam Ciccio & Malgosia Zajac, vertaling uit het Engels: Clavis Uitgeverij

Iedereen heeft een IKKIE die door de jaren heen verandert maar heel bijzonder blijft. Daarom is het belangrijk om goed voor een IKKIE te zorgen! Beer laat je zien hoe je dat doet. Prentvertelling met lieflijke, pastel-achtige illustraties in kleur. Vanaf ca. 5 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Een inlevend prentenboek over jezelf zijn. Iedereen heeft een 'IKKIE', een innerlijke representatie van het individu, die alles omvat wat je bent en wilt zijn. Deze 'IKKIE' kan veranderen door de jaren heen, maar blijft altijd speciaal. Het verhaal volgt de IKKIE van Beer, die uitlegt wie hij is en hoe ook de jonge lezer zijn of haar IKKIE kan vormgeven. Het boekje benadrukt het belang van zelfliefde en acceptatie bij kinderen, zodat ze emotioneel kunnen groeien. Vriendelijk geschreven, met zachte, pastel-achtige tekeningen in kleur. Vanaf ca. 5 jaar. Adam Ciccio is een Amerikaanse auteur en heeft een praktijk voor poliklinische geestelijke gezondheidszorg voor kinderen en volwassenen in Marblehead, Massachusetts. Het boek maakt deel uit van de serie: 'Mijn kop is top'.

Specificaties

Nederlands | 9789044850000

Titel Dit ben ik
Auteur Adam Ciccio
Instelling /Clavis, Hasselt
Secundaire auteur Malgosia Zajac
Type materiaal Boek
Uitgave [Amsterdam] : Clavis, [2023]
Overige gegevens 28 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 27 cm
Annotatie Tekst Adam Ciccio, illustraties Malgosia Zajac - Vertaling van: Your you. - New York : Clavis Publishing Inc., (c)2023
ISBN 9789044850000
PPN 441335535
Rubriekscode 172
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Levenskunst; Kinderen
PIM Rubriek Geestelijk leven
PIM Trefwoord Levenskunst

Relaties/Serie

Mijn kop is top
Boek

Mijn kop is top (2022-...)

vol.
Uitgeleend
Adam Ciccio