Verbinden in vertrouwen
Boek

Verbinden in vertrouwen ([2023])/ Rick Hanson, vertaald uit het Engels door Ronald Hermsen

Beschrijving van vijftig vaardigheden om vervullende relaties te ontwikkelen en te behouden met collega's, vrienden, familie en geliefden.

Recensie

Een boek over verbinding met geliefden, vrienden, familie, kennissen en collega's. De auteur bespreekt vijftig eenvoudige vaardigheden om gezonde en vervullende relaties te ontwikkelen en te behouden. Het boek behandelt de complexiteit van relaties en de stress, de frustratie en het ongemak die ze met zich mee kunnen brengen. De lezer leert onder andere hoe je je tijdens een conflict het beste op kunt stellen, hoe je het goede in anderen kunt zien, hoe je gezonde grenzen kunt stellen en behouden, en hoe je je behoeften kenbaar maakt. Het doel is om de lezer te helpen conflicten aan te pakken, misverstanden te herstellen, een romantische relatie te verdiepen en anderen liefde te geven. Direct en begrijpelijk geschreven. Rick Hanson (1952) is een Amerikaanse psycholoog. Hij schreef meerdere boeken. Zijn werk wordt in meerdere landen uitgegeven.

Specificaties

Nederlands | 9789493301566 | 283 pagina's

Titel Verbinden in vertrouwen
Auteur Rick Hanson
Secundaire auteur Ronald Hermsen
Type materiaal Boek
Uitgave Amsterdam : Samsara, [2023]
Overige gegevens 283 pagina's - 23 cm
Annotatie Met register - Vertaling van: Making great relationships - simple practices for solving conflicts, builiding connection and fostering love. - New York : Harmony Books, (c)2023
ISBN 9789493301566
PPN 438687418
Rubriekscode 415.9
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Intermenselijke relaties
PIM Rubriek Geestelijk leven
PIM Trefwoord Intermenselijke relaties