Let op | maandag 20 mei 2024 (2e Pinksterdag) zijn alle Rozet locaties gesloten
Beertje Bo
Boek

Beertje Bo Ridderkasteel ([2023])/ geschreven en geillustreerd door Benji Davies / Vertaling uit het Engels : Clavis Uitgeverij

In dit prentenboek ga je met Beertje Bo op ontdekkingsreis door het kasteel. Met de bewegende delen kun je Beertje Bo helpen met het winnen van een toernooi. Vanaf ca. 2 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Beertje Bo gaat regelmatig op onderzoek en in een hele serie schuifboekjes laat hij peuters met allerlei onderwerpen kennis maken. In dit deel uit de Beertje Bo gaat hij op avontuur als ridder in een ridderkasteel. De voorkant van dit vierkante kartonboekje met afgeronde hoeken doe al mee met het verhaal. Beertje Bo staat voor de pot van het kasteel en et een schuifje kan de jonge lezer de poot open maken. Daarna volgen we Beertje Bo op vier spreads door het kasteel naar een riddertoernooi en tot slot is er een feestmaaltijd om te vieren, dat Beertje Bo gewonnen heeft. Iedere spread heeft een stevig uitgevoerde schuif, waarmee de illustratie op verschillende manieren bewogen kan worden. De tekst is kort, eenvoudig en enigszins staccato. Het biedt ruimte voor het zelf verzinnen van een verhaal. Vanaf ca. 2 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789044852615

Titel Beertje Bo : Ridderkasteel
Auteur Benji Davies
Type materiaal Boek
Uitgave Hasselt: Clavis, [2023]
Overige gegevens 8 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 17 cm
Annotatie Omslag vermeldt: Schuifboekje - Vertaling van: Bizzy Bear. Knights' Castle
ISBN 9789044852615
PPN 441334334
Thematrefwoord Beweegbare boeken ; Ridders ; Kastelen ; Toernooien
Taal Nederlands