Dag en nacht
Boek

Dag en nacht ([2023])/ Lela Nargi, Xuan Le, vertaling [uit het Engels]: Jaap Verschoor ; redactie: Katrien Peper

Volg de dieren van onze planeet van zonsopgang tot diep in de nacht, van de poema tot het vuurvliegje, en leer waarom planten en dieren op een bepaald tijdstip wakker worden. Informatief prentenboek met schilderachtige kleurenillustraties met glow-in-the-dark elementen. Vanaf ca. 9 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Een sfeervol en informatief glow-in-the-dark prentenboek over het dierenleven op onze planeet bij dag en nacht. Met dit boek maakt de jonge lezer 24 uur op onze planeet mee. Spot de muildierherten die bij zonsopkomst van het gras knabbelen, kijk hoe kolibries door de lucht suizen in de ochtendzon en vang een glimp op van de nachtdieren die tevoorschijn komen in het donker. Ontdek de schoonheid en het mysterie van de natuur, en leer waarom planten en dieren op een bepaald tijdstip wakker worden. In heldere en licht poëtische stijl geschreven, met een verklarende woordenlijst achterin het boek. Met gedetailleerde, schilderachtige dierenillustraties in sprekende kleuren met glow-in-the-dark elementen. Vanaf ca. 9 jaar. Lela Nargi is een Amerikaanse auteur, redacteur en journalist. Ze schrijft onder meer informatieve boeken voor kinderen over wetenschap.

Specificaties

Nederlands | 9789036646437

Titel Dag en nacht
Auteur Lela Nargi
Secundaire auteur Xuan Le ; Jaap Verschoor ; Katrien Peper
Type materiaal Boek
Uitgave Noordwijkerhout : Rebo Productions, [2023]
Overige gegevens 44 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 31 cm
Annotatie Tekst: Lela Nargi, illustraties: Xuan Le - Ondertitel op omslag: ontdek de verschillende werelden die in de 24 uur van een dag ontwaken. - Omslag vermeldt: Met glow-in-the-dark pagina's - Vertaling van: Day and night. - Templar Books, (c)2023
ISBN 9789036646437
PPN 440146364
Rubriekscode 596.9
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Nachtdieren ; Wilde dieren
PIM Rubriek Dieren
PIM Trefwoord Nachtdieren