De jaren van verachting
Boek

De jaren van verachting ([2023])/ Andrzej Sapkowski, vertaald uit het Pools door Theo Veenhof

Tovenares Yennefer en Ciri, kleindochter van koningin Calanthe, zijn op weg naar het eiland Gors Velen, waar Ciri naar de toverschool Aretuza zal gaan.

Aanwezigheid

Recensie

Deel vier in de bekende fantasyserie 'The Witcher'. Het verhaal volgt Geralt van Rivia, die monsters en demonen van over de hele wereld heeft verslagen. Hij is echter niet voorbereid op de gevolgen wanneer twee machtige koningen hun legers opstellen aan de rivier die hun rijken scheidt. De situatie wordt alleen maar zorgelijker wanneer elfen en andere niet-mensen zich in de strijd mengen. Geralt en zijn geliefde Yennefer moeten ondertussen Ciri, de kleindochter van koningin Calanthe, beschermen. Ciri is het kind van de profetie, het is aan haar om de wereld te redden, of er een einde aan te maken. Meeslepend en toegankelijk geschreven. Met gewelddadige scènes Andrzej Sapkowski (Lódz, 1948) is een internationaal bekende Poolse schrijver en vertaler. Hij schreef vele boeken. Zijn werk werd in meer dan dertig landen uitgegeven en won meerdere literaire prijzen, zoals de Tähtifantasia Award en de World Fantasy Award. 'De jaren van verachting' werd oorspronkelijk gepubliceerd in 1995.

Specificaties

Nederlands | 9789022599785 | 359 pagina's

Titel De jaren van verachting
Auteur Andrzej Sapkowski
Secundaire auteur Theo Veenhof
Type materiaal Boek
Uitgave Amsterdam : Boekerij, [2023]
Overige gegevens 359 pagina's - 22 cm
Annotatie Vertaling van: Czas pogardy. - (c)1995 - Oorspronkelijke druk Nederlandse uitgave: Amsterdam : Luitingh Fantasy, 2015
ISBN 9789022599785
PPN 441406416
Genre science-fiction
Taal Nederlands

Relaties/Serie

The Witcher
Boek

The Witcher = (De Hekser) ([2023]-...)

vol. 4
Uitgeleend
Andrzej Sapkowski