Open monogamie
Boek

Open monogamie hoe je samen de regels voor je relatie kunt bepalen ([2024])/ Tammy Nelson, vertaling [uit het Engels] Rose van Veen

Praktische adviezen van een relatietherapeut om de liefdesrelatie gezamenlijk en vanuit de juiste motivatie op een andere manier vorm te geven.

Aanwezigheid

Recensie

Een boek over traditionele monogamie en alternatieve relatievormen, zoals open relaties of relaties met meerdere personen tegelijk. Steeds meer mensen komen ervoor uit dat zij hun relatie anders (willen) vormgeven. Hoe werkt dat en welke obstakels kun je hierin tegenkomen? De auteur, een relatietherapeut, helpt de lezer om samen met hun partner en vanuit een gedeelde visie de relatie op een andere manier vorm te geven. Dit doet zij aan de hand van voorbeelden uit haar eigen praktijk en oefeningen, zoals het maken van een lijst met plus- en minpunten van een andere relatievorm, of het opschrijven van duidelijke grenzen. Helder, inzichtelijk en toegankelijk geschreven. Tammy Nelson (1962) is een Amerikaanse auteur, psychotherapeut, seksuoloog en seks- en relatietherapeut. Ze is presentator van de podcast The Trouble with Sex en schreef meerdere boeken. Ze is directeur van het Integrative Sex Therapy Institute en haar werk is verschenen in onder meer The New York Times Magazine, The Washington Post en op CNN.

Specificaties

Nederlands | 9789400517127 | 303 pagina's

Titel Open monogamie : hoe je samen de regels voor je relatie kunt bepalen
Auteur Tammy Nelson
Secundaire auteur Rose van Veen
Type materiaal Boek
Uitgave Amsterdam : Lev., [2024]
Overige gegevens 303 pagina's - 22 cm
Annotatie Met literatuuropgave - Vertaling van: Open monogamy: a guide to co-creating your ideal relationship agreement. - Sounds True, (c)2021.
ISBN 9789400517127
PPN 440361087
Rubriekscode 615.52
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Relatievormen ; Monogamie ; Polyamorie
PIM Rubriek Mens en Maatschappij
PIM Trefwoord Relatievormen