Planeet Vet
Boek

Planeet Vet waarom we dik worden, waarom we ons niet schuldig moeten voelen en wat we eraan kunnen doen ([2023])/ Gabriella Pizzuti, illustraties: Mila Sophie van Zijl, Gabriella Pizzuti ; geredigeerd door: Ida van Zijl

Verhandeling over de wetenschap achter de stofwisselingsprocessen van het menselijk lichaam, voeding en de rol van lichaamsbeweging. Met zwart-witillustraties.

Aanwezigheid

Recensie

Een verhelderend boek over de wetenschap achter stofwisselingsprocessen in het menselijk lichaam, voeding en de rol van lichaamsbeweging. Het boek biedt inzicht in waarom gewichtsbeheersing een uitdaging kan zijn en hoe voeding onze gezondheid kan beïnvloeden. Het is niet alleen theoretisch, maar biedt ook een praktisch stappenplan voor het verbeteren van de gezondheid. Duidelijk en toegankelijk geschreven. Met zwart-witillustraties. Gabriella Pizzuti (1979, Italië) promoveerde in 2008 in de Organische Chemie aan de Rijksuniversiteit Groningen, Nederland, onder begeleiding van Prof. B. L. Feringa (Nobelprijs 2016). Sindsdien werkt ze in de farmaceutische industrie.

Specificaties

Nederlands | 9789464925180 | 236 pagina's

Titel Planeet Vet : waarom we dik worden, waarom we ons niet schuldig moeten voelen en wat we eraan kunnen doen
Auteur Gabriella Pizzuti
Secundaire auteur Mila Sophie van Zijl ; Ida van Zijl
Type materiaal Boek
Uitgave [Amsterdam] : [Brave New Books], [2023]
Overige gegevens 236 pagina's - illustraties - 24 cm
Annotatie Met literatuuropgave, index
ISBN 9789464925180
PPN 440330033
Rubriekscode 628.4
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Gezonde voeding ; Stofwisseling
PIM Rubriek Eten en Drinken
PIM Trefwoord Gezonde voeding