Blackwater
Boek

Blackwater (2024-...)/ Michael McDowell

Relaties/Serie

De overstroming
Boek

De overstroming (2024)

Alabama, 1919. De Blackwater-rivier zet het stadje Perdido onder water, waardoor een rijke familie geconfronteerd wordt met de elementen. Daarbij krijgt de clan te maken met de verschijning van een mysterieuze vrouw, die van plan is de matriarch van de familie van de troon te stoten.

vol. 1
Uitgeleend
Michael McDowell
De dijk
Boek

De dijk (2024)

Alabama, 1922. Enkele jaren na de overstroming van het dorpje Perdido lopen de spanningen weer op tussen de belangrijkste families. Elinor doet een gruwelijke voorspelling: zolang zij leeft, zal er nooit een nieuwe overstroming plaatsvinden, maar bij haar dood zal het hele dorp worden weggevaagd.

vol. 2
Uitgeleend
Michael McDowell
Het huis
Boek

Het huis (2024)

Perdido, 1929. De familie Caskey wordt langzaam maar zeker verscheurd door de koude oorlog tussen de iMary-Love en Elinor Dammert. Wanneer Mary-Love ziek op bed ligt, lijken de geesten uit haar verleden wel heel dichtbij te komen.

vol. 3
Beschikbaar | klik hier om de beschikbaarheid te bekijken
Michael McDowell
De oorlog
Boek

De oorlog (2024)

Het stadje Perdido staat aan de vooravond van de Tweede Wereldoorlog. Inmiddels leidt Elinor Dammert de Caskey-familie. De jonge Django wordt uitgezonden naar het front. Een vreemde vertelt Frances over haar moeders verleden, waardoor de familiegeschiedenis langzaam op haar plek valt...

vol. 4
Uitgeleend tot: 22/10/2024
Michael McDowell

Specificaties

Nederlands

Titel Blackwater
Auteur Michael McDowell
Type materiaal Boek
Uitgave Haarlem : Xander, 2024-...
Overige gegevens .. delen - 22 cm
Annotatie Vertaald uit het Engels
PPN 44143097X
Taal Nederlands