Let love rule your business
Boek

Let love rule your business waarom alles in organisaties draait om mensen en relaties (december 2023)/ Rob Coolen, redacteur: Susan van Ass

Praktische gids voor managers en leidinggevenden die liefde als strategie willen inzetten voor het motiveren van personeel en het toewerken naar een succesvol bedrijf.

Recensie

Een praktische gids over personeelsmanagement en empathisch leidinggeven. Het boek stelt dat het succes van een organisatie niet bepaald wordt door nieuwe technologie of bedrijfsprocessen, maar door mensen. Het benadrukt het belang van liefde in de werkomgeving en stelt dat een liefdevolle en veilige omgeving bijdraagt aan het geluk van medewerkers en daarmee aan het succes van de organisatie. Het boek is bedoeld als eye-opener voor leidinggevenden die liefde als strategie willen inzetten. Helder, informatief en toegankelijk geschreven. Met enkele ondersteunende illustraties in zwart-wit en steunkleur roze. Rob Coolen is werkzaam als toezichthouder, interim-manager, consultant en docent organisatiekunde en HRM. Hiervoor heeft hij als directeur en bestuurder gewerkt bij commerciële en publieke organisaties. Hij schreef eerder het boek 'Werkgeluk!'.

Specificaties

Nederlands | 9789461265869 | 141 pagina's

Titel Let love rule your business : waarom alles in organisaties draait om mensen en relaties
Auteur Rob Coolen
Secundaire auteur Susan van Ass
Type materiaal Boek
Uitgave [Zaltbommel] : Haystack, december 2023
Overige gegevens 141 pagina's - illustraties - 21 cm
Annotatie Met literatuuropgave
ISBN 9789461265869
PPN 440399106
Rubriekscode 367.1
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Leidinggeven ; Personeelsbeleid ; Bedrijfspsychologie
PIM Rubriek Bedrijf en Beroep
PIM Trefwoord Leidinggeven