Let op | maandag 20 mei 2024 (2e Pinksterdag) zijn alle Rozet locaties gesloten
De vrouw in het blauw
Boek

De vrouw in het blauw (maart 2024)/ Elly Griffiths, vertaald [uit het Engels] door Janet Limonard-Harkink

Wanneer er een dode vrouw wordt gevonden in een greppel, gekleed in een blauwe kamerjas, wordt inspecteur Ruth Galloway ingeschakeld. Ondertussen ontvangen vrouwen in het nabijgelegen dorp dreigbrieven, gericht tegen vrouwelijke priesters, waarin wordt verwezen naar 'een vrouw gekleed in blauw'.

Aanwezigheid

Recensie

Een detective over moordzaken en vrouwen die bedreigd worden, deel acht in de 'Ruth Galloway'-serie. In dit deel wordt Ruth Galloway door inspecteur Harry Nelson betrokken bij een zaak waarbij een dode vrouw in een greppel wordt gevonden, gekleed in een blauwe badjas. De vrouw was een patiënt in een nabijgelegen ziekenhuis en werd behandeld voor haar verslavingen. Tegelijkertijd ontvangen verschillende vrouwen in het dorp dreigbrieven gericht op vrouwelijke priesters. Terwijl het dorp zich voorbereidt op de jaarlijkse paasopvoering, is de race begonnen om de moordenaar te ontmaskeren voordat deze opnieuw toeslaat. Spannend, met vaart en zeer toegankelijk geschreven. Met plattegrond van het dorpje Walsingham in zwart-wit. Elly Griffiths (Londen, 1963) is een bekende Britse schrijver. Ze schreef vele boeken. Haar werk wordt in meerdere landen uitgegeven.

Specificaties

Nederlands | 9789026167409 | 318 pagina's

Titel De vrouw in het blauw
Auteur Elly Griffiths
Secundaire auteur Janet Limonard-Harkink
Type materiaal Boek
Editie Eerste druk;
Uitgave Utrecht : De Fontein, maart 2024
Overige gegevens 318 pagina's - plattegrond - 22 cm
Annotatie Vertaling van: The woman in blue. - Quercus Editions Ltd, (c)2016 - Omslag vermeldt: Een Ruth Galloway-thriller
ISBN 9789026167409
PPN 441752489
Genre detectiveroman
Thematrefwoord Bedreigingen ; Pasen
Taal Nederlands