Let op | maandag 20 mei 2024 (2e Pinksterdag) zijn alle Rozet locaties gesloten
Een spannende strijd
Boek

Een spannende strijd ([2024])/ Babette Pribbenow, Nederlandse vertaling [uit het Duits] en bewerking: Fiona van der Lingen

De herfstvakantie van de beroemde ruiterschool Blossom Hill is voorbij en Rosa en Carmen moeten zich voorbereiden op de kerst-quadrille, een uitvoering van een viertal ruiters die figuren rijden op muziek. Welk team gaat winnen? Vanaf ca. 10 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Een jeugdboek over paarden en een school voor ruiters op het Engelse platteland. Na de herfstvakantie keren Rosa en Carmen terug naar de beroemde ruiterschool Blossom Hill, waar ze zich moeten voorbereiden op de traditionele kerst-quadrille, een uitvoering van vier ruiters die figuren rijden op muziek. Ze zijn druk bezig met het vormen van teams, het bedenken van een choreografie en het zoeken van de juiste kleding, terwijl ze ook nog moeten oppassen voor intriges. De vraag is welk team de kerst-quadrille zal winnen en of Prinses Valentina eindelijk Rosa's verzorgpaard zal worden. Vlot en lichtvoetig geschreven. Vanaf ca. 10 jaar. Babette Pribbenow (1964) is een Duitse auteur. Ze schreef een klein aantal boeken. Dit boek is het tweede deel van de serie 'Ruiterschool Blossom Hill'*.

Specificaties

Nederlands | 9789020628524 | 228 pagina's

Titel Een spannende strijd
Auteur Babette Pribbenow
Secundaire auteur Fiona van der Lingen
Type materiaal Boek
Editie [1e druk];
Uitgave [Alkmaar] : Kluitman, [2024]
Overige gegevens 228 pagina's - 22 cm
Annotatie Vertaling van: Der Traum vom Sieg. - Stuttgart : Franckh-Kosmos Verlags-GmbH & Co. KG, (c)2021. - (Reitinternat Blossom Hill)
ISBN 9789020628524
PPN 439092744
Genre paarden/pony's - schoolverhaal
Thematrefwoord paarden ; Ruiters ; Schoolleven ; Kostscholen ; Wedstrijden
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Ruiterschool Blossom Hill
Boek

Ruiterschool Blossom Hill (2023-...)

vol.
Uitgeleend
Babette Pribbenow