The crayons go back to school
Boek

The crayons go back to school (2023)/ Drew Daywalt, Oliver Jeffers

In dit prentenboek beleef je de schooldag vanuit de ogen van een krijtje. Kijk mee naar de leuke schooldag. Vanaf ca. 4 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Dit kleine boekje heeft een frisse uitstraling. De kaft is wit, de illustraties hebben een luchtige stijl. De kop is 'met krijtjes' geschreven. Het boek is gemaakt door Drew Daywalt en Oliver Jeffers, zij hebben al meerdere 'the crayons'-boeken op hun naam staan.* In dit boekje gaan de krijtjes na een fijne vakantie weer terug naar school. Ze kijken met spanning uit naar die dag, maar vinden het er direct weer helemaal fijn. op elke pagina speelt een ander kleurtje krijt de hoofdrol, en allemaal zijn ze ergens bijzonder goed is/ vinden ze iets heel leuk. Op het eind constateren ze dat ze allemaal houden van de 'art lessons'. Vooral als ze er daar een gezellige bende van maken/ een wild gekleurd kunstwerkje. Een origineel en vrolijk boek, perfect om de kleuren mee te leren en een schooldag mee te beleven. Vanaf ca. 4 jaar.

Specificaties

Engels | 9780008560829

Titel The crayons go back to school
Auteur Drew Daywalt
Secundaire auteur Oliver Jeffers
Type materiaal Boek
Uitgave [Londen] : HarperCollins Children's Books, 2023
Overige gegevens 28 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 18 cm
Annotatie Colofon vermeldt: text Drew Daywalt, illustrations Oliver Jeffers - Oorspronkelijke uitgave: Philomel Books, 2023
ISBN 9780008560829
PPN 440584396
Thematrefwoord Jezelf zijn ; Schoolleven
Taal Engels