Beloofd is beloofd, kleine panda's
Boek

Beloofd is beloofd, kleine panda's (2024)/ Rachel Bright, Jim Field, vertaald [uit het Engels] door Bette Westera

Kleine pandazusjes Len en Jik beloven altijd bij elkaar te blijven en niet ver van huis te gaan. Maar de nieuwsgierige Jik daalt de berg af om op avontuur te gaan. Wat moet Len nu doen? Prentenboek op rijm met illustraties in kleur. Vanaf ca. 4 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Een prentenboek over familie, loyaliteit en trouw zijn aan jezelf. Op een mistige bergtop leven twee kleine pandazusjes, Len en Jik, samen met hun moeder. Ze beloven hun moeder altijd bij elkaar te blijven en niet ver van huis te gaan. Maar Jik is nieuwsgierig en droomt ervan om de wereld te verkennen. Wanneer ze de berg afdaalt om op avontuur te gaan, moet Len kiezen tussen haar belofte en de veiligheid van haar zus. Zachtaardig, speels en op rijm geschreven. Met schilderachtige illustraties in sfeervolle kleuren. Geschikt om voor te lezen vanaf ca. 4 jaar. Rachel Bright (1979) is een internationaal bekende auteur. Haar werk wordt in meer dan vijftien landen uitgegeven. Eerder verschenen onder meer 'De leeuw in de muis'* en 'De walvis wilde meer'**.

Specificaties

Nederlands | 9789025778750

Titel Beloofd is beloofd, kleine panda's
Auteur Rachel Bright
Secundaire auteur Jim Field ; Bette Westera
Type materiaal Boek
Editie Eerste druk;
Uitgave Haarlem : Gottmer, 2024
Overige gegevens 32 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 31 cm
Annotatie Tekst Rachel Bright, illustraties Jim Field - Vertaling van: The pandas who promised. - London : Orchard Books, 2023
ISBN 9789025778750
PPN 440361362
Thematrefwoord Zussen ; Rijmvertellingen
Taal Nederlands