Winter in de kleine bakkerij
Grote Letter Boek

Winter in de kleine bakkerij ([2024])/ Jenny Colgan, vertaald [uit het Engels] door Elise Kuip

Polly heeft een bakkerij in een klein dorpje en woont samen met haar vriend Huckle in een dure maar zeer romantische vuurtoren.

Aanwezigheid

Recensie

In dit derde deel van'De kleine bakkerij'-serie*, dat zeer goed zelfstandig te lezen is, stelt de auteur eerst Polly Waterford en dan zichzelf aan de lezer voor. In een notendop weet je wat eraan vooraf ging. Polly heeft een bakkerij in het kleine, slechts gedurende de juiste getijden te bereiken, Mount Polbearne in Cornwall. Ze woont samen met haar vriend Huckle en hun koddige papegaaiduiker Neil in een peperdure, maar o-zo romantische vuurtoren. Polly is opgevoed door haar alleenstaande en nogal neurotische moeder. Ze staat dan ook niet te popelen om haar toekomst uit te stippelen. Hun beste vrienden Rueben en Kerensa doen dit wel, met alle gevolgen vandien. Polly is beter af als vriendin, denkt ze... Heerlijk, hartverwarmend en komisch verteld verhaal met precies genoeg drama, zodat het niet te zoet wordt en zeker het kerstgevoel weet vast te houden. De auteur (1972) heeft al vele bestsellers en series op haar naam staan en geeft aan het einde van dit boek nog een paar leuke verrassingen mee.

Specificaties

Nederlands | 9789036441544

Titel Winter in de kleine bakkerij
Auteur Jenny Colgan
Secundaire auteur Elise Kuip
Type materiaal Grote Letter Boek
Uitgave Deventer : Uitgeverij GLB, [2024]
Overige gegevens ... pagina's - 23 cm
Annotatie Oorspronkelijke Nederlandse uitgave: Amsterdam : Uitgeverij Luitingh-Sijthoff, 2020 - Met grote letter gedrukt - Vertaling van: Christmas at Little Beach Street Bakery. - Londen : Sphere, 2016
ISBN 9789036441544
PPN 441405819
Genre romantische verhalen - humoristische roman
Thematrefwoord Kerstmis
Taal Nederlands

Relaties/Serie

De kleine bakkerij-serie
Boek

De kleine bakkerij-serie (2019-...)

vol.
Uitgeleend
Jenny Colgan