Let op: in week 18 is Rozet Centrum om 20.00 uur gesloten in plaats van 22.00 uur
De regel van drie
Boek

De regel van drie als je dit leest ben je de volgende ([2024])/ Sam Ripley, vertaald [uit het Engels] door Martijn van Opbergen

Er heerst een gerucht op de campus, de regel van drie, waarbij drie tragedies elkaar altijd opvolgen. Een jongen geloofde er eerst niet in, maar wanneer de regel van drie het op hem heeft voorzien zal hij alles doen om zijn lot te ontlopen.

Aanwezigheid

Recensie

Een thriller over een dodelijke vloek die studenten op een campus achtervolgt. Het boek draait om een gerucht op de campus, de regel van drie, waarbij drie tragedies elkaar altijd opvolgen. Het verhaal begint met studente Amy, die na een reeks ongelukken in haar leven geobsedeerd raakt door dit getal en ervan overtuigd is dat ze gedoemd is te sterven. Wanneer ze drie jaar later inderdaad overlijdt begint de verteller te geloven in de regel en vreest dat hij het volgende slachtoffer zal zijn. Het verhaal is een mix van heden en verleden, met flashbacks die ontbrekende informatie invullen. Met suspense en zeer toegankelijk geschreven. Voor de lezers van J. D. Barker, Daniel Cole en kijkers van The Blair Witch Project. Sam Ripley is het pseudoniem van een Britse auteur.

Specificaties

Nederlands | 9789049202811 | 430 pagina's

Titel De regel van drie : als je dit leest ben je de volgende
Auteur Sam Ripley
Secundaire auteur Martijn van Opbergen
Type materiaal Boek
Uitgave Amsterdam : Boekerij, [2024]
Overige gegevens 430 pagina's - 23 cm
Annotatie Vertaling van: The rule of three. - UK : Simon & Schuster, 2023
ISBN 9789049202811
PPN 440367530
Genre thriller
Thematrefwoord Vervloekingen
Taal Nederlands