Love, death and roblorks
Boek

Love, death and roblorks ([2023])/ scenario: Midam, Patelin en Gof, tekeningen: Midam en Dairin ; inkleuring: Angèle ; vertaling [uit het Frans]: the house of BOOM!

Kid Paddle houdt enorm van gamen, maar hij heeft vooral ook een zwak voor practical jokes met alles wat bloederig, slijmerig en walgelijk is. Eenpaginaballonstrips in kleur. Vanaf ca. 12 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Een album met fantasievolle en humoristische eenpaginastrips over de avonturen van Kid Paddle. Kid Paddle is een geweldige videogamer, vooral in spelletjes waarin hij op Blorks schiet. Eigenlijk is hij een kind als alle anderen, op het feit na dat hij een zwak heeft voor alles wat bloederig, slijmerig en walgelijk is... Dat geeft hem 1001 ideeën voor de grappen die hij in dit nieuwe album in petto heeft. Zijn zus, hopeloos verstandig en de beste van haar klas, zal waarschijnlijk nog wat te verduren krijgen, net als zijn vader, een flegmatieke ambtenaar. Getekend in cartooneske stijl met overheersend onverzadigde kleuren. Voor jonge lezers die houden van licht absurde humor vanaf ca. 12 jaar. Dit is het negentiende deel van de 'Kid Paddle'-serie.

Specificaties

Nederlands | 9789031441167 | 45 pagina's

Titel Love, death and roblorks
Auteur Midam
Instelling /BOOM!, Wingene
Secundaire auteur ... Dairin ; ... Patelin ; Gof ; Angèle"
Type materiaal Boek
Editie Eerste druk;
Uitgave [Marcinelle] : Dupuis, [2023]
Overige gegevens 45 pagina's - gekleurde illustraties - 29 cm
ISBN 9789031441167
PPN 441301517
Genre stripverhaal - humoristische roman
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Kid Paddle
Boek

Kid Paddle (1996-...)

vol. 19
Uitgeleend
Midam