Hubble bubble, granny trouble
Boek

Hubble bubble, granny trouble three magical books in one! (2023)/ Tracey Corderoy, Joe Berger

Oma is een bijzondere vrouw. Haar soep is gemaakt van slijm met paddenkeutels en in haar thee zitten wormen. Ze is misschien een beetje raar maar wel de allerleukste oma van de wereld. Voorlezen vanaf ca. 3 jaar. Zelf lezen vanaf ca. 8 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Een oma die ondersteboven met haar bezem over het verkeer heen kan vliegen en die de meest rare en vieze hapjes maakt van dingen als paddenkeutels, kun je best bijzonder noemen. Of is ze misschien een echte heks? In deze bundel zijn drie verhalen samengevoegd: "Hubble Bubble Granny Trouble", "Whizz Pop Granny Stop!" en "Spells-a-Popping Grannys Shopping". De vlot geschreven tekst die op rijm is geschreven, wordt ondersteund door de grappige plaatjes die zachte en soms warme kleuren hebben. Dit is een sprookjesachtig feelgood verhaal. De opmaak is rustig gehouden en vormt een fraai geheel met de geïntegreerde tekst. Vrolijke uitgave voor Engelstalige kinderen. Om voor te lezen vanaf 3 jaar, zelf te lezen vanaf 8 jaar.

Specificaties

Engels | 9781839949692

Titel Hubble bubble, granny trouble : three magical books in one!
Uniforme titel Hubble bubble, granny trouble Whizz pop, granny stop! Spells-a-popping, granny's shopping
Auteur Tracey Corderoy
Secundaire auteur Joe Berger
Type materiaal Boek
Uitgave London : Nosy Crow, 2023
Overige gegevens 80 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 29 cm
Annotatie In colofon: text: Tracey Corderoy, illustrations: Joe Berger - Bevat: Hubble bubble, granny trouble ; Whizz pop, granny stop! ; Spells-a-popping, granny's shopping
ISBN 9781839949692
PPN 440633508
Genre sprookjes
Thematrefwoord Heksen ; Grootmoeders
Taal Engels