Fourteen days
Boek

Fourteen days a collaborative novel (2024)/ edited by Margaret Atwood and Douglas Preston, stories by Charlie Jane Anders [and 37 others]

De bewoners van een flatgebouw in Manhattan komen tijdens de coronapandemie in het geheim op het dak samen om elkaar verhalen te vertellen.

Aanwezigheid

Recensie

Een originele literaire roman over het vertellen van verhalen, geschreven door meerdere bekende Amerikaanse auteurs. De roman speelt zich af op het dak van een flatgebouw in Manhattan tijdens de coronapandemie. De bewoners - van wie sommigen elkaar nauwelijks kennen - komen in de lockdownperiode in het geheim op het dak samen om elkaar verhalen te vertellen. Elke avond komen er meer bewoners bij, en langzamerhand worden ze echte buren. De personages van deze veelkleurige groep worden beschreven door verschillende literaire stemmen in hun eigen genres, van romance tot thriller, van literaire fictie tot kinderboek, van poëzie tot non-fictie. Het geheel is op vloeiende wijze gemonteerd tot één verhaal door Margaret Atwood en Douglas Preston. In soepele, meevoerende en enigszins talige stijl geschreven. Geschikt voor een brede tot literaire lezersgroep. Met bijdragen van onder meer Margaret Atwood, Emma Donoghue, Dave Eggers, Diana Gabaldon, John Grisham, Celeste Ng en vele anderen.

Specificaties

Engels | 9781784745462 | 363 pagina's

Titel Fourteen days : a collaborative novel
Secundaire auteur Margaret Atwood ; Douglas Preston ; Charlie Jane Anders
Type materiaal Boek
Uitgave London : Chatto & Windus, 2024
Overige gegevens 363 pagina's - 24 cm
Annotatie A literary project of The Authors Guild of America
ISBN 9781784745462
PPN 441870813
Thematrefwoord Vertelkunst ; Coronavirus ; Lockdown ; New York (stad)
Taal Engels