In gesprek met ChatGPT
Boek

In gesprek met ChatGPT hoe AI jouw persoonlijke groei kan ondersteunen (januari 2024)/ Dr. Brenda Casteleyn, eindredactie: Jan Vangansbeke

Verkenning van de mogelijkheden van kunstmatige intelligentie voor persoonlijke ontwikkeling, met praktische oefeningen.

Aanwezigheid

Recensie

Een boek over persoonlijke ontwikkeling met behulp van kunstmatige intelligentie (AI). Het boek geeft uitleg over zelfontdekking en AI en biedt de lezer hulp bij het vormgeven van een levensplan. De auteur bespreekt de taal van de virtuele chatbot ChatGPT en hoe je aan de hand van het programma je persoonlijke ontwikkeling kunt stimuleren. Het boek combineert dagboekopdrachten met het stellen van vragen aan ChatGPT om inzichten te vergaren en het ontdekken van de levensfilosofie van de lezer. Aan de hand van vier kernvragen tracht het boek de lezer richting te geven in carrière, relaties, gezondheid en spiritualiteit. Inzichtelijk en toegankelijk geschreven. Met enkele zwart-witdiagrammen. Dr. Brenda Casteleyn studeerde wetenschapsfilosofie en sociologie. Ze werkte als vormings- en personeelsverantwoordelijke, leidinggevende en onderzoeker.

Specificaties

Nederlands | 9789464778403 | 197 pagina's

Titel In gesprek met ChatGPT : hoe AI jouw persoonlijke groei kan ondersteunen
Auteur Brenda Casteleyn
Secundaire auteur Jan Vangansbeke
Type materiaal Boek
Editie Eerste druk;
Uitgave Gent : Borgerhoff & Lamberigts, januari 2024
Overige gegevens 197 pagina's - illustraties - 22 cm
ISBN 9789464778403
PPN 441776833
Rubriekscode 172
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen ChatGPT (computertechniek) ; Zelfverwerkelijking
PIM Rubriek Geestelijk leven
PIM Trefwoord Kunstmatige intelligentie