Duurzame ambitie
Boek

Duurzame ambitie impact maken met je carrière ([2024])/ Mark Siegenbeek van Heukelom en Marnix Kluiters, illustraties binnenwerk Adept Vormgeving

Bespreking van manieren om persoonlijk duurzaam leiderschap te cultiveren binnen organisaties en met gerichte acties en beleid bij te dragen aan de transitie naar een duurzamere wereld. Met zwart-witillustraties.

Aanwezigheid

Recensie

Een actueel boek over maatschappelijk verantwoord ondernemen en duurzaam leiderschap. De twee auteurs benadrukken in dit boek de urgentie van de transitie naar een duurzamere wereld en de rol die individuen hierin kunnen spelen, met name vanuit leiderschapsposities. Het boek biedt inzichten van experts op verschillende gebieden om lezers te helpen hun invloed te maximaliseren en een impact te maken op hun organisaties en op de bredere samenleving. Engagerend, verhelderend en bevlogen geschreven. Met illustratieve schema's in zwart-wit. Voor lezers met verregaande interesse in het onderwerp. Mark Siegenbeek van Heukelom is leiderschapsexpert, trainer bij FranklinCovey, assessor bij het Cambridge Institute for Sustainability Leadership en heeft zijn eigen coachpraktijk. Marnix Kluiters sprak als host van de podcast Ecosofie met duurzame denkers en doeners van deze tijd, zoals Feike Sijbesma, Marjan Minnesma, en Jesse Klaver. Samen ontwikkelen de auteurs trainingsprogramma's over duurzaam leiderschap voor professionals en leiders uit het bedrijfsleven.

Specificaties

Nederlands | 9789047015994 | 283 pagina's

Titel Duurzame ambitie : impact maken met je carrière
Auteur Mark Siegenbeek van Heukelom
Instelling /Adept vormgeving, Velserbroek
Secundaire auteur Marnix Kluiters
Type materiaal Boek
Uitgave Amsterdam : Uitgeverij Business Contact, [2024]
Overige gegevens 283 pagina's - illustraties - 23 cm
Annotatie Met literatuuropgave
ISBN 9789047015994
PPN 439025060
Rubriekscode 351.31
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Leiderschap ; Organisatieontwikkeling ; Duurzame ontwikkeling
PIM Rubriek Bedrijf en Beroep
PIM Trefwoord Leidinggeven