Ahmad op het voetbalveld [Makkelijk lezen]
Boek

Ahmad op het voetbalveld [Makkelijk lezen] (2024)/ Mirjam Eppinga, redactie en vormgeving: Eenvoudig Communiceren ; beeld: Elisa Zee

Ahmad (16, ik-figuur) kan heel goed voetballen. Daan en Rik zitten bij Ahmad in het voetbalteam. Zij werken na school bij supermarkt De Giraf. Dat wil Ahmad ook wel. Maar zijn Nederlands is nog niet zo goed. Verhaal in korte zinnen en makkelijke woorden. Met zwart-witillustraties. Vanaf ca. 12 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Een uitgave in makkelijke taal over vriendschap, voetbal en taal. Ahmad (16, ik-figuur) kan misschien nog niet heel goed Nederlands, maar daar heeft hij op het voetbalveld weinig last van. Zijn vrienden Rik en Daan van supermarkt De Giraf zitten ook in zijn team. Ze helpen hem met zijn Nederlands en denken dat het een goed idee is als hij ook bij de supermarkt komt werken. In eenvoudige woorden en met korte zinnen geschreven. Met bladvullende illustraties in grijstinten. Voor NT2-lezers vanaf ca. 12 jaar. Mirjam Eppinga is een Nederlandse auteur. Het boek heeft het keurmerk Makkelijk Lezen en maakt deel uit van de serie: 'Superrr'*.

Specificaties

Nederlands | 9789086963171 | 37 pagina's

Titel Ahmad op het voetbalveld [Makkelijk lezen]
Auteur Mirjam Eppinga
Instelling /Uitgeverij Eenvoudig Communiceren, Amsterdam
Secundaire auteur Elisa Zee
Type materiaal Boek
Editie Tweede druk;
Uitgave Amsterdam : Uitgeverij Eenvoudig Communiceren, 2024
Overige gegevens 37 pagina's - zwart-wit illustraties - 18 cm
Annotatie 1e druk: 2018
ISBN 9789086963171
PPN 441737552
Thematrefwoord Voetbal
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Superrr
Boek

Superrr (2017-...)

vol. [dl. 4]
Uitgeleend
Mirjam Eppinga