Minecraft
Boek

Minecraft de strip. Deel 3 ([2024])/ Sarah Graley, assistentie inkleuring Stef Purenins ; vertaling [uit het Engels]: Textcase ; redacteur: Shantel LaRocque

Carice, Kevin, Lisa, Tobi en David komen terecht in een mysterieuze uithoek van de Nether. Lisa is de Nether-expert, maar wil niet de enige verantwoordelijke zijn en speelt niet meer mee. Kan de groep haar overtuigen toch weer mee te doen? Ballonstrip in kleur. Makkelijk te lezen. Vanaf ca. 8 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Een stripboek in de Minecraft-reeks. In dit deel belanden de vrienden via een geheim portaal in een onbekend deel van de Nether van de Minecraft-wereld. Lisa, de Nether-expert van de groep, voelt te veel druk en stopt met spelen. De rest van de groep - David, Carice, Tobi en Kevin - moet zonder haar verder, terwijl ze constant in gevaar zijn. Kunnen ze Lisa overtuigen om weer mee te doen? Ballonstip met grappige cartooneske illustraties in kleur. Vanaf ca. 8 jaar. Sfé R. Monster is een Canadese auteur. Hij schreef vele boeken. Zijn werk wordt in meerdere landen uitgegeven. Het boek maakt deel uit van de serie: 'Minecraft, de strip'*.

Specificaties

Nederlands | 9789464530858

Titel Minecraft : de strip. Deel 3
Auteur Sarah Graley
Instelling /TextCase, Deventer
Secundaire auteur Sfe R. Monster ; Stef Purenins ; Shantel LaRocque
Type materiaal Boek
Uitgave [Amsterdam] : Condor, [2024]
Overige gegevens 85 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 23 cm
Annotatie Vertaling van: Minecraft: volume 3. - Dark Horse Books - Titelblad vermeldt: Mojang Studios
ISBN 9789464530858
PPN 440414865
Genre stripverhaal - avonturenroman
Thematrefwoord Minecraft (computerprogramma) ; Vriendschap
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Minecraft
Boek

Minecraft de strip (2020-...)

vol. 3
Uitgeleend
Sarah Graley