De nobele valsspeler
Boek

De nobele valsspeler (2024)/ Evie Dunmore, vertaling [uit het Engels]: Rosalyn van Moorselaar

Elias wil graag oude artefacten uit Oxford mee terugnemen naar het Midden-Oosten. Om daar toegang toe te krijgen, moet hij het hart winnen van de introverte Catriona.

Aanwezigheid

Recensie

Een vuistdikke (412 blz.) historische chicklit over het Oxford van de laat-19e eeuw. Catriona Campbell worstelt met een noodlijdend landgoed, academische problemen op Oxford en de Engelse vrouwenrechtencampagne. Vanwege eerdere mislukkingen is ze terughoudend in de liefde. Haar leven wordt gecompliceerd wanneer Elias Khoury, een aantrekkelijke collega van haar vader, naar Oxford komt voor een uitwisseling. Elias heeft plannen om Catriona te verleiden en daarmee zijn eigen succes veilig te stellen. Maar ze biedt weerstand, waardoor zijn plannen in gevaar komen. In zeer toegankelijke, tedere stijl geschreven. Evie Dunmore is een Brits-Duitse schrijver en adviseur. Ze behaalde in Oxford een master in Diplomacy. Ze schreef meerdere boeken. Haar werk wordt in meerdere landen uitgegeven. Het boek maakt deel uit van de serie: 'De vrouwen van Oxford'.

Specificaties

Nederlands | 9789401621649 | 412 pagina's

Titel De nobele valsspeler
Auteur Evie Dunmore
Secundaire auteur Rosalyn van Moorselaar
Type materiaal Boek
Editie Eerste druk;
Uitgave Haarlem : Xander, 2024
Overige gegevens 412 pagina's - 22 cm
Annotatie Vertaling van: The gentleman's gambit. - London : Piatkus, 2023. - (The league of extraordinary women series ; 4)
ISBN 9789401621649
PPN 441871410
Genre romantische verhalen - historische roman
Taal Nederlands

Relaties/Serie

De vrouwen van Oxford
Boek

De vrouwen van Oxford (2021-...)

vol. [4]
Uitgeleend
Evie Dunmore