Toen waren er vier
Boek

Toen waren er vier ([2024])/ Carla Kovach, vertaald [uit het Engels] door Martin Jansen in de Wal

Een vriendengroep gaat een nacht kamperen in de vrije natuur. Als de zon opkomt, zijn er nog maar vier over van de vijf. Ze beweren allen niks vreemds te hebben gezien, maar rechercheur Gina Harte vermoedt dat ze iets verbergen.

Aanwezigheid

Recensie

Een thriller over een vriendengroep die samen een nacht gaat kamperen en moord. Leah en haar vrienden maken zich klaar voor een nacht kamperen in de vrije natuur. De volgende ochtend blijkt dat Leah vermoord is. Haar vrienden beweren niets vreemds te hebben gezien of gehoord, maar rechercheur Gina Harte twijfelt aan hun verhaal. Ze vraagt zich af wat er met Naomi is gebeurd tijdens dat ene uur waar niemand iets over kan vertellen en welke geheimen de jongen die een eerdere kampeertrip organiseerde, verborgen houdt. Spannend, vlot en zeer toegankelijk geschreven. Carla Kovach was theaterschrijver en actrice voor ze zich toelegde op het schrijven van thrillers. Inmiddels is ze fulltime schrijver en mede-eigenaar van een film-, fotografie- en videoproductiebedrijf. Het boek maakt deel uit van de serie: 'Gina Harte'.

Specificaties

Nederlands | 9789049202866 | 381 pagina's

Titel Toen waren er vier
Auteur Carla Kovach
Secundaire auteur Martin Jansen in de Wal
Type materiaal Boek
Uitgave Amsterdam : Boekerij, [2024]
Overige gegevens 381 pagina's - 22 cm
Annotatie Een van hen liegt. En een wordt het volgende slachtoffer. - Vertaling van: One left behind. - Bookouture, (c)2021
ISBN 9789049202866
PPN 440367654
Genre thriller
Thematrefwoord Wildkamperen
Taal Nederlands