Air Force One
Boek

Air Force One ([2023])/ tekeningen Gil Formosa, scenario Frédéric Zumbiehl ; inkleuring Rémi Le Capon ; vertaling [uit het Frans] en lettering: the house of BOOM!

De strijd tegen Artificial Combat Intelligences voert Buck Danny en zijn vrienden naar de Rocky Mountains, waar ze recht in een val lopen. Ballonstrip in kleur. Vanaf ca. 12 jaar.

Recensie

Een luchtvaartstrip in de serie 'Buck Danny'. Buck Danny en zijn vrienden zetten hun strijd voort tegen Artificial Combat Intelligences die het presidentiële vliegtuig als doelwit hebben. Buck, vergezeld door de mooie Yumane, gaat per helikopter op zoek naar Sonny, die is ontvoerd door Sato. Ze vinden aanwijzingen die hen naar de Rocky Mountains leiden, zonder te beseffen dat ze recht in een val lopen en dat het doelwit van hun tegenstanders niets minder is dan het presidentiële vliegtuig. Ballonstrip met realistische actietekeningen in kleur. Vanaf ca. 12 jaar en ouder. Gil Formosa (1956) is een Franse illustrator en karikaturist. Hij schreef meerdere boeken.

Specificaties

Nederlands | 9789031441204 | 47 pagina's

Titel Air Force One
Auteur Gil Formosa
Instelling /BOOM!, Wingene
Secundaire auteur Frédéric Zumbiehl ; Rémi Le Capon ; Georges Troisfontaines
Type materiaal Boek
Editie Eerste druk;
Uitgave [Marcinelle] : Dupuis, [2023]
Overige gegevens 47 pagina's - gekleurde illustraties - 29 cm
Annotatie De reeks 'Buck Danny' werd bedacht door Georges Troisfontaines, Victor Hubinon en Jean-Michel Charlier
ISBN 9789031441204
PPN 441397719
Genre stripverhaal - avonturenroman
Thematrefwoord Vliegtuigen ; Piloten
Taal Nederlands